Silmälasien tärkein osa on hyvä OLO

Suomalaista osaamista ja laatua

Kaikki OLOlinssit ovat Avainlippu-tuotteita joiden kotimaisuusaste on lähes 90%. Valitse silmälaseihisi OLOlinssit kotimaisessa Opti+optikkoliikkeessä ja luot näköhyvinvointia silmillesi ja Suomeen! Me Opti+optikot olemme pitkän linjan ammattilaisia ja haluamme palvella sinua kaikissa näkemiseen liittyvissä tarpeissasi.

OLOlinsseistä löydät oikean tuotteen vauvasta vaariin

Juniorilinssit

Lapsen silmät ansaitsevat parasta. Yksikään oppi tai taito ei saa jäädä näöstä kiinni! OLO juniorilinssit lisäävät näkemisen ja tekemisen iloa kaikkiin hetkiin.

Nuorilinssi ja Digilinssi

Opiskelijan katse keskittyy paljon digiin, siksi silmät on syytä suojata laitteiden sinivalolta. OLO digilinsseillä näkeminen on vaivatonta, se on satsaus nuorien silmien tulevaisuuteen.

Etätyölinssi

Koti- ja palkkatyöt ovat yhdistyneet, eikä paluuta välttämättä ole.  Näytön ääreltä sujuvasti pesukoneelle – kaikki hommat hoituvat OLO etätyölinsseillä.

Lukulinssi

Kun käsivarren mitta ei riitä, taritset lukulasit. Kirjainkoko kasvaa, maailma ja ilme kirkastuu! OLO lukulinsseillä ei tarvitse kulmia kurtistella.

Kaukolinssi

Arjen elo  helpottuu, kun näkee  minne tie vie ja kuka tulee vastaan. OLO kaukolinssillä katse on kirkas joka tilanteessa.

Moniteholinssi

Portaantonta näkemistä lähelle ja kauas. Monitehot tuovat elämään näkemisen iloa ja hyvinvointia! OLO moniteholinssejä on monia erilaisia ja sinulle sopiva valitaan tarpeittesi mukaan.

Harrastelinssi

Ainutlaatuiset kotimaiset OLO HARRASTELINSSIT tuovat golfissa lisää osumatarkkuutta ja hyvää näkemistä kaikille etäisyyksille. Vesillä liikkujan katse tarkentuu vaivattomasti mittaristosta kauas horisonttiin. Eikä tässä vielä kaikki! Vaihteleviin valaistusolosuhteisiin löydät Opti+optikoilta oman OLO linssiratkaisun!

Kaikki  OLOlinssit saat tarvitsemillasi lisäominaisuuksilla!

  • KOVAPINNOITE lisää kestävyyttä ja pitkää ikää.
  • HEIJASTUKSENESTO antaa selkeämpää näkyvyyttä ilman heijasteita ja katse näkyy kirkkaana läpi linssien.
  • BLUESTOP SINIVALOSUOJA suojaa silmäsi auringon ja digitaalilaitteiden haitalliselta säteilyltä . Suosittelemme kaikille linssikäyttäjille.
  • ITSESTÄÄN TUMMUVUUS takaa paremman näkemisen kaikissa valo-olosuhteissa.
  • AURINKOLASIt vaikka omiin kehyksiisi. Suojaa silmiä liialta auringonvalolta, häikäistymiseltä ja UV-säteilyltä.

Lisäksi linssien taitekertoimella eli ohennuksella on vaikutusta linssin esteettiseen ulkonäköön sekä linssin optisiin ominaisuuksiin.

Kertaohennettu: Noin 30 % ohuempi ja kevyempi kuin peruslinssi. 100 % UV-suoja.
Tuplaohennettu: Noin 50 % ohuempi ja kevyempi kuin peruslinssi. 100 % UV-suoja.

Varaa aika OLOlinssiesittelyyn lähimmästä OPTI+liikkeestä!