LAPPEENRANTA, Lappeen Näkövisio

 

NÄKÖVISIO
Ajanvaraus optikolle ja silmälääkäriin
050 380 2757

Näkövision omat sivut

Näkövisio on silmien hyvinvointiin ja näkemiseen erikoistunut yritys, joka tuo kuluttajille kilpailukykyiseen hintaan laadukkaita tuotteita ja tasokkaita palveluja.
Kattavat silmien terveyteen ja hyvinvointiin tarkoitetut erikoislaitteistot ja ammattitaitoinen, osaava henkilöstö pitävät huolta, että silmäsi voivat hyvin. Yhteistyöverkoston kautta optikoilla on mahdollisuus tarjota myös useita erikoislääkäreiden palveluja ja konsultoida tai varata potilaalle aika silmälääketieteen erikoislääkäri Perttu Luukkasen yksityisvastaanotolle.

Monipuolinen ja yksilöllinen valikoima kehyksiä vetää vertoja myös kansainvälisesti.

Kotimaisuus

Suurin osa silmälasilinsseistämme tilataan kotimaiselta Piiloset linssivalmistajalta Liedosta. Laajasta kehysvalikoimastamme löydät myös kotimaista suunnittelutyötä.

Meille silmiesi hyvinvointi on avainasemassa!

Aina normaali näönkorjaus ei riitä, jos tuntuu, että uusista silmälaseistasi huolimatta näöntarkkuus tuntuu vaihtelevan päivän mittaan, syy voi löytyä kuivasilmäisyydestä.

Käänny silloin puoleemme! Kyynelklinikkamme auttaa – LUE LISÄÄ kuivasilmäisyyden hoidosta.

Iän karttuessa myös näkö muuttuu ja säännöllinen silmälääkärin tutkimus tulee ajankohtaiseksi. Seniorin laajan näöntutkimuksen avulla voidaan todeta mahdolliset silmäsairaudet , silmänpainetauti, silmänpohjan ikärappeuma, harmaakaihi, sekä diabeteksen aiheuttamat muutokset.

Ja kun silmälasitkaan eivät auta, voitte tarjota monipuolisen valikoiman heikkonäköisten apuvälineitä arjen näköhaasteiden voittamiseen.

autorefraktometria antaa suuntaa-antavan tuloksen asiakkaan taittovirheestä

OCT-tutkimus eli silmän valokerroskuvaus

OCT-kuvauksella saadaan tarkasti kuvattua silmän rakenteiden eri kerrokset. Tutkimuksella todetaan ja seurataan verkkokalvosairauksia, kuten esimerkiksi silmänpohjarappeumaa, diabeteksen aiheuttamia verkkokalvomuutoksia, sekä glaukoomaa.

Käytössämme on uusi Optovue Avanti Widefield OCT-angiografi, jolla voidaan kuvata silmän suonirakenteet perinteistä OCT- laitetta tarkemmin ilman varjoaineita. (Kuva: www.optovue.com)

Riittääkö silmiesi suojakerroin?

Tiesitkö, että Ophtamiini on ravintolisä, joka sisältää samassa pillerissä kaikki verkkokalvon hyvinvoinnille tärkeät aineet. Silmänpohjan ikärappeumaa ei voida estää, mutta sen riskiä voidaan pienentää. Tärkeintä on siis ajoissa aloitettu seuranta sekä normaalia näkökyky ylläpitävät elämän tavat ja ruokavalio, jossa taas apuna kannattaa harkita Ophtamiini- ravintolisän käyttöä. Piipahda Näkövisioon, kerromme sinulle lisää miten voit pienentää ikärappeumariskiä.

Yhteystiedot:

Lappeenranta

Lappeen Näkövisio Oy
Valtakatu 36 A, 53100 Lappeenranta

Ajanvaraus puh. 050 380 2757

Avoinna ti-pe 10.00 – 17.30, la 10-14.00

Maanantaisin suljettu

Sinua palvelevat:

Optikko Eija Korhonen 

Optometristi Timo Korhonen

sekä vastaanottava

Silmätautien erikoislääkäri Perttu Luukkanen