Tule käymhän ja näkemhän paremmin!

Kategoriat: Aurinkolasit, Harrastukset, Kehykset, Linssit, Optikko, Piilolinssit, Silmälääkäri ja Silmien terveys.

Kittilan Optiikka syksy ja talvi

Kittilän Optiikkaan pääse vaikka potkurilla!

Pohjoisen vahvistus Opti+ ketjuun

Kittilän Optiikka on palvellut asiakkaita Kittilän keskustassa jo lähes 40 vuotta. Liikkeemme toinen toimipiste sijaitsee Muoniossa ja sielläkin on palveltu asiakkaita jo reilut kolme vuosikymmentä. Näönhuoltopalveluita on täydentänyt koko historian ajan myös silmälääkäripalvelut. Silmälääkäri pitää vastaanottoa säännöllisesti molemmissa liikkeissä.

Kittilan Optiikka liikekuva

Optikkoyrittäjä Niiles Jomppanen perusti Kittilän Optiikan vuonna 1977 ja on siitä lähtien palvellut niin paikallisia Kittilän ja Muonion asukkaita kuin lomalaisia viereisistä hiihtokeskuksista. Meillä käy asiakkaita myös Ruotsin ja Norjan puolelta sekä koko Tunturi-Lapista. Palvelukielenä toimii joskus myös saamenkieli. Kittilän myymälässä touhuaa Kirsti, joka liittyi joukkoon vuonna 2007. Niileksen tytär Saara-Maria on valmistuttuaan hypännyt mukaan yrityksen pyörittämiseen ja jatkaa Niileksen jalanjäljillä jo toisessa sukupolvessa optikkona.

Kirsi ja Saara-Maria

Kirsti ja Saara-Maria

Kotimaiset laadukkaat tuotteet, monipuolinen aurinkolasi- ja silmälasikehysvalikoima sekä kädentaitojen vaaliminen ovat meille tärkeitä arvoja. Linssit hiomme paikalleen Kittilän liikkeessä ja juuri oman reunahiomon ansiosta voimme toimittaa silmälasit asiakkaalle jopa seuraavana päivänä tilauksesta. Paja on meillä ahkerassa käytössä ja silmälasikorjaukset hoidetaan yleensä odottaessa.

linssihiontaa

Oma reunahiomo takaa nopen toimituksen

Paikallisia ja lomalaisia ajatellen meillä on myös laaja valikoima sekä kertakäyttö- että kuukausipiilolinssejä. Ja nöäntarkastukseenkin pääsee yleensä lennosta! Meillä on ilo palvella mukavia asiakkaita!

Niiles

Niiles toivottaa niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat tervetulleiksi!

kittila logo