SiHy – silikonihydrogeelipiilolinssit

Piiloset-silikonihydrogeelipiilolinssit läpäisevät happea lähes kaksi kertaa paremmin kuin vastaavat piilolinssit ja keskimäärin jopa 6 kertaa paremmin kuin markkinoilla olevat perinteiset pehmeät linssit.

Siksi ne sopivat monille, joiden on ollut tähän asti vaikea löytää tarpeeksi hengittäviä silmälaseja. Kun sarveiskalvo saa hyvin happea, kudos voi hyvin eikä silmä ala punottaa.

Hyvän hapenläpäisyn lisäksi Piiloset SiHy-linssien vesipitoisuus on korkea, peräti 47%, joten ne ovat kokeilemisen arvoiset myös aikaisemmin kuivasilmäisyyden takia piilolinssejä välttäneille käyttäjille.

Piiloset SiHy-linssit suojaavat silmää auringon UV-säteilyltä, mikä tekee niistä ihanteelliset ulkoiluun, esimerkiksi golfin harrastamiseen ja luonnossa liikkumiseen.

Uudet Piiloset silikonihydrogeelipiilolinssit 1Day ja Monthly ovat puolueettoman kliinisen tutkimuksen mukaan vähintään yhtä hyvät kuin muiden valmistajien (J&J, Alcon, Ciba) vastaavat linssit. Tervetuloa mukaan tyytyväiseen Piiloset SiHy-linssien käyttäjäjoukkoon!

Jos kuitenkin tunnet silmissäsi kuivasilmäisyyden oireita, suosittelemme kostuttavan BioTwin-hoitonesteen ja säilöntäaineettomien kostustippojemme käyttämistä piilolinssien käytön aikana.