Vuoden 2012 OPTI+ optikkoliike on Mamas&Papas Hämeenlinnasta

Kategoriat: Optikko.

Marja-Leena tyyni-netti

Vuoden 2012 Opti+ Optikkoliike valittiin viikonloppuna 17.11.2012 Helsingissä. Vuoden Optikkoliikkeen arvon sai Hämeenlinnalainen Optikkoliike Mamas & Papas tunnustuksena aktiivisesta toiminnasta Opti+ Optikoiden yhteenliittymässä.

Mamas & Papas on aidosti paikallinen optikkoliike. Yrityksen omistaa Hattulalainen yrittäjä Marja-Leena Valkonen ja hänen optikkopuolisonsa Harri Tarpeenniemi vastaa näöntutkimuspalveluista. Liike on perustettu vuonna 1990 ja nyt menossa on kolmas vuosikymmen asiakkaiden näkemisestä huolehtien.

Opti+ Optikot ovat yksityisiä 100 % Suomalaisia optikkoliikkeitä. Myymälöiden kokonaismäärä valtakunnallisesti on yhteensä 40. Liikkeet panostavat asiakkaiden näköongelmien ratkaisuun, kotimaisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin, hyvään palveluun ja nopeaan toimitusaikaan. Liikkeet mm. myyvät korkean teknologian linssejä, joita valmistaa Suomalainen Piiloset Liedossa. Piiloset on ainut linssivalmistaja suomessa ja tuotteille on myönnetty avainlippu tunnus. Lisäksi Piilosetin linssien pinnoitteilla on ainoana linssitoimittajana kolmen vuoden takuu.

Valtakunnanllinen vuoden Opti+ Optikkoliike valittiin nyt kolmatta kertaa.

Kauppias Marja-Leena Valkonen haluaa lämpimästi kiittää tunnustuksen myöntäneitä tahoja, sekä ennen kaikkea upeita uskollisia asiakkaita, jotka ovat mahdollistaneet palkinnon saamisen.
Haluamme jatkossakin tarjota asiakkaillemme parhaita näkökokemuksia ja kauniita sekä rohkeita kehyksiä.