Vesille tekee veneilijän mieli

Vaikka purjehdus- ja veneilysäät eivät vielä ole ”ihan” ihanteelliset, kannattaa pitää mielessä aikuisnäköisen veneilijän monipuolinen ProSail®-moniteholinssi.

Kotimaisilla ProSail®-linssillä näet hyvin kauas ja välialueelle ja se sopii kaikille aikuisnäköisille vesillä liikkujille – MYÖS MAISSA JA AUTOLLA LIIKKUESSA.

Lukualue on laaja, jotta veneen laitteita ja mittareita on vaivaton käyttää. Linssien 80 % tummanruskea ProSail®-väri parantaa kontrastia, joka auttaa näkemistä autereisella säällä.

Luonnollisesti ProSail®- linssi tarjoaa 100% UV-suojan. Lisäksi linssin BlueStop® -materiaali suodattaa täydellisesti silmälle haitallisen sinisen valon – MYÖS KIRKKAANA.

Kuten mainittu, ProSail® toimii hyvin myös myös yleis- ja aurinkolaseina, joten et tarvitse satamassa käyntiä varten toisia laseja. Jos haluat ProSail® -ominaisuudet polarisoivina, sekin onnistuu! Saatavana myös kirkkaana, auringonvalossa tummuvana ja DriveWear-materiaalista valimistettuina (DriveWear materiaalissa ei ole BlueStop-ominaisuutta).
Ja mikäli et vielä tarvitse moniteholinssejä saat ProSail®-lasit myös yksitehoina.

Mikä hienonta, kun valitset silmälaseihisi kirkkaat ProSail®-linssit, et tarvitse erikseen arkimonitehoja. ProSail®-lasisi suojaavat silmäsi auringon haitalliselta säteilyltä myös maissa ja tarjoavat näkemisen laatua jokapäiväisiin toimiisi.

ProSail®-linssi on yksilöllisesti valmistettu lääkinnällinen tuote.