Vapaudu kesään ja harrastuksiin piilolinsseillä

Kategoriat: Piilolinssit.

Piilolinssit sopivat kesään

Piilolinssit pysyvät vauhdissa mukana kesän hurjimmissakin menoissa ja vähentävät aurinkolasien ja silmälasien välillä säätämistä. Sataa tai paistaa, piilolinsseillä saat aina parhaan näkemisen miellyttävästi. Oikeilla linssivalinnoilla piilolinssit ovat kesäsilmien paras valinta.

Linssityypin valinnassa Sinua auttavat asiantuntevat Optiplus-optikot

Pääasiassa piilolinssejä on tarjolla kolmea eri tyyppiä: kertakäyttöisiä -, lyhyen vaihtovälin- ja jatkuvakäyttöisiä linssejä. Itselle sopivamman linssityypin valintaan vaikuttavat monet asiat: kuinka usein haluat käyttää linssejäsi, millaisissa tilanteissa ja ovatko silmäsi kuivat. Vaihtoehtoja on runsaasti ja niistä taatusti löytyvät juuri Sinun silmillesi sopivat!

Kertakäyttölinssejä käytetään vain kerran, kokonainen päivä tai vain tunti. Ne ovat kätevät esim. matkoilla tai mökillä, sillä niiden kanssa ei tarvita säilytysnestettä tai – koteloa. Kuivasilmäisyydestä kärsiville kertakäyttölinsseistä löytyvät parhaat vaihtoehdot!

Lyhyen vaihtovälin linssejä voidaan käyttää 3 – 4 viikkoa paketin avaamisesta. Ne otetaan yöksi pois, puhdistetaan ja laitetaan säilytyskoteloon. Jatkuvakäyttöiset linssit voivat olla käytössä 2-4 viikkoa yötä päivää. Vaihtovälisuosituksen antaa oma piilolinssioptikkosi kyynelnesteesi rakenteen perusteella.

Piilolinssit kauas ja lähelle, kun aikuisnäkö tarvitsee korjausta!

Aikuisnäkö ei ole este piilolinssien käytölle, koska piilolinssejä saa monitehoisina. Piilolinsseissä on sekä kaukoalue, että lukualue, jolloin näkeminen on kaikkialle miellyttävää ja mukavaa. Monitehopiilolinsseillä voit katsella maailmaa vaikka ylösalaisin ilman näkemiseen liittyviä ongelmia, toisin kuin silmälaseilla. Nekin saat kertalinsseinä, lyhyen vaihtovälin linsseinä tai vaikkapa yötä päivää linsseinä!

Piilolinssit ja urheilu

Aktiivisen kesäliikkujan harrastukset sujuvat mukavammin piilolinsseillä, kun ei tarvitse huolehtia silmälasien rikkoontumisesta tai huurtumisesta. Suunnistaminen, uiminen, sukeltaminen, palloilulajit – siis kaikkeen liikkumiseen piilolinssit ovat paras vaihtoehto näkemisen korjaamiseen.
Kertalinsseillä voi uida ja sukeltaa myös ilman uimalaseja. Uimisen päätteeksi linssit pois ja uudet puhtaat tilalle, näin silmät pysyvät terveinä ja linssit tuntuvat miellyttäviltä.

Värillisillä linsseillä piristystä päivään tai illan juhliin

Värillisiä piilolinssejä löytyy valtava valikoima; on kertalinssejä, lyhyen vaihtovälin linssejä tai jopa pidemmän vaihtovälin linssejä. Silmien väriä muuttamalla saat aivan uuden ilmeen helposti! Värivaihtoehtoja on monia kymmeniä, joten varmasti löytyy paras vaihtoehto. Linssejä valmistetaan myös ilman voimakkuuksia, joten voit huoletta vaihtaa vain väriä!

Kuinka aloitat piilolinssien käytön

Piilolinssien käyttö aloitetaan optikkokäynnillä. Optikolla tehdään näöntutkimus, mikroskopointi eli tutkitaan silmien terveydentila, että sinne on turvallista sovittaa piilolinssit, jonka jälkeen valitaan sopivimmat linssit. Sovituksessa valitaan oikea kaarevuus ja halkaisija, että linssi istuu oikein silmässä ja tuntuu hyvälle. Viikon kuluttua linssien käytön aloittamisesta varmistetaan uusinta käynnillä linssien sopivuus ja vaihdetaan tarvittaessa tuotetta.
Tämän hetken uusimmilla tuotteilla piilolinssien käyttö on turvallista ja miellyttävää. Varaa Sinäkin piilolinssisovitukseen aika omalta Optiplus optikoltasi ja aloita käyttö !