Uusi, yksilöllinen Vain Sinulle -palvelu

TULE KOKEMAAN UUSI, VAIN SINULLE, PRIVATE – PALVELUMME!

OPTI+ Optikkosi palvelee Sinua aina yksilöllisesti ja turvallisesti!

Nyt voit varata itsellesi ajan henkilökohtaiseen VAIN SINULLE palveluun silmälääkärille tai optikolle ja samalla käynnillä, turvallisesti, hankkia uudet silmä- tai piilolasit.
Tule yksin tai vaikkapa kaksin.

TIEDUSTELE MYÖS MAKSUTONTA KOTIINTOIMITUSTA DAILIES-PIILOLASEILLE! (Voimassa 30.6.2020 saakka)

Jos vapaata silmälääkärin ajanvarausta ei ole saatavilla, optikon tekemässä laajassa silmien terveystarkastuk­sessa optikko ottaa kantaa silmien terveydentilaan laajemmin kuin mitä hän tekee tavanomaisen näöntutkimuksen yhteydessä. Tutkimuksen tekevällä optikolla on joko optometristin tutkinto tai diagnostisten lääkeaineiden käyttöoikeuteen johtaneet opinnot.

Tarkastus ei vastaa silmälääkärin tekemää täydellistä silmien terveystarkastusta, eikä optikolla ole oikeutta tehdä tai poissulkea mitään diagnoosia. Havaitessaan kliinisesti merkittäviä löydöksiä optikko ohjaa tutkittavan silmälääkäriin.

Tervetuloa!
OPTI+ Optikko
Näkösi ystävä- kaikkina aikoina

P.S. Moni kokee töissä ja kotona vaivoja silmien kuivuudesta runsaan ja pitkäkestoisen ruutuun tuijottamisen jälkeen. Oli ruutu sitten tv- tai muu näyttö, korjaamaamaton taittovirhe tai aikuisnäön ongelma. Voit varata ajan Vain Sinulle palveluun Opti+optikoltasi ja nauttia vaivattomasta ruutunäkemiseestä kotimaisin Digi+ lasein.  Nyt kaupan päälle toiset lasit vaikkapa aurinkolaseina!