Vahvaa optista osaamista ja värien hehkua elämääsi

Kategoriat: Aurinkolasit, Kehykset, Linssit, Muoti, Optikko, Piilolinssit, Silmälääkäri, Silmien terveys ja Työnäkö.

Uusittu Optikko Kirkassilmä huolehtii näkemisestä kokonaisvaltaisesti

Forssalaisen Optikko Kirkassilmän löydät uusituista tiloista osoitteesta Kartanonkatu 4, aivan Wahrenin puiston vierestä. Juuri nyt laajennamme alakertaan lisätilaa ja jatkossa voimme entistä paremmin palvella asiakkaita kahdessa kerroksessa. Alakerran toiminta tulee painottumaan piilolinsseihin ja nuorten näkemiseen.

Lasten_naon_tutkimus

Kirkassilmien optikot ovat erikoistuneet lasten näkemisen tutkimiseen, työnäkemiseen ja piilolinsseihin

Optikon ja silmälääkärin palvelut

Optikkomme ovat tavattavissa joka päivä ja silmälääkärimme viikoittain. Ajanvarauksella voit valita näöntutkimusaikasi aina omien aikataulujesi mukaisesti. Silmätatien erikoislääkärit Ari Aittala ja Marketta Järveläinen, sekä silmätauteihin erikoistuva Rahim Keshvari ottavat vastaan Forssan ja Loimaan toimipisteissä. Optikkomme Emmi Lintonen, Jenny Rauhala ja Satu Järvinen toimivat myös sekä Forssan, että Loimaan liikkeissä.

Suosimme suomalaista

Käytämme pääsääntöisesti kotimaisia tuotteita, jolloin pystymme takaamaan niiden laadukkuuden. Valikoima on laaja, joten löydämme yksilölliset ratkaisut kaikkiin näkemisen tarpeisiin. Hiomme ja valmistamme silmälasit Forssan liikkeessä. Näin tuemme kotimaista työllisyyttä ja voimme varmistua työn oikeasta laadusta. Kotimaisuus on avainasemassa työssämme! Oma hiontatyö ja kotimaisten linssien käyttö lyhentävät myös toimitusaikaa. Keskimäärin yksitehoiset silmälasit valmistuvat 2-3 päivässä ja monitehoisena noin reilussa viikossa, tarvittaessa nopemminkin.

satu tutkii

Pro Auctore koulutettu optikkomme Satu Järvinen käyttää osana näöntutkimusta mikroskooppia

Optikkomme ovat kouluttautuneet erityisaloina työnäkemiseen, piilolinsseihin ja lasten näkemisen tutkimiseen. Erityisosaamista löytyy myös kuivasilmäisyyteen ja silmänpohjan tutkimiseen. Tutkimuksessa voimme ottaa silmänpohjakuvat ja mitata silmänpohjan pigmentti määrän. Tarvittaessa Pro Auctore -koulutuksen saanut optikkomme Satu Järvinen voi laajentaa pupillin ja varmistaa laajemmalta alueelta silmänpohjan tilan, jonka jälkeen ohjataan lisätutkimukseen tarpeen vaatiessa. Näöntutkimuksen yhteydessä tutkimme aina silmän terveydentilan ja suositamme tarvittaessa jatkotoimenpiteitä. Tarjoamme kokonaisvaltaista osaamista näönhuollossa sekä parasta palvelua!

Silmälasien huoltoa ja korjauksia teemme myös odottaessa ja voimme hioa uudet linssit vanhoihin kehyksiin. Jos mieltäsi askarruttaa jokin silmälaseihin tai näkemiseen liittyvä asia, poikkea juttelemaan.

Värianalyysin avulla löydät oikean värisävyn kehyksiisi

varianalyysi

Kirkassilmissä saat myös ulkonäköasiat kuntoon värianalyysin avulla! Optikkomme Emmi Lintonen ja Satu Järvinen ovat kouluttautuneet värien maailmaan. Kehysten väri ja muoto antavat uutta ilmettä kasvoillesi. Värianalyysi on elämänmittainen panostus ulkoiseen hyvinvointiisi ja sen avulla voit välttää väärät valinnat vaateostoksillakin. Hehku omissa väreissäsi! Värianalyysin kesto noin 1 h.