UUTUUSkehykset

Morel Lunettes on ranskalainen kehysvalmistaja jo neljännessä sukupolvessa. Yksityisessä omistuksessa oleva Morel antaa suunnittelijoilleen vapaat kädet ja tämä on tuonut yhtiölle lukuisia suunnittelupalkintoja. Silmo d’Or 2008 ja 2009, RED DOT AWARD ja IF DESIGN AWARD 2017. Morelin prototyyppipajan työntekijä Valérie Prillard palkittiin 2015 ensimmäisenä naisena Ranskan parhaaksi työntekijäksi silmälasiteollisuuden kategoriassa.

NOMAD – väsymätön vaeltaja löytää trendit

Maailmanmatkaaja kutsuu sinut mukaansa. NOMAD – design ottaa rohkeasti vaikutteita kulttuurien ja trendipaikkojen muodoista, väreistä ja tekstuureista. Jaipur, Dublin, Chamonix, Brooklyn… Lopputulos on rohkea ja näyttävä. Lähde NOMAD’in matkaan maailman ympäri!

Koali on naisen valinta

Koali on kukka, joka esiintyy Tyynen Valtameren trooppisilla saarilla. Ranskalaisen Morel Lunettes nimesi kin naisille tarkoitetun mallistonsa feminiinisyyttä symboloivan kukan mukaan. Koali on 138-vuoden käsityöperinteellä viimeistelty, värikäs ja hienostunut kokoelma silmä- ja aurinkolaseja tämän päivän naiselliselle naisille.

Lightec, kun haluat, että kehykset ovat illuusio

Esteettisyys, mukavuus, tekniset innovaatiot – siinä Lightec -kehysten DNA. Lightec kehysten aisat ovat exklusiivisen joustavat ja kiinnitys on toteutettu nerokkaasti ilman ruuveja. Lightec – trendikästä design teknologiaa miehille ja naisille.

Ylpeästi Skandinaavinen ÖGA

ÖGA – kehysmallisto saa inspiraationsa Skadinaavisesta muotokielestä ja funktionaalisuudesta. Jokainen yksityiskohta on loppuun asti harkittu. ÖGA-kehykset ja niiden muotokieli on voittanut kaksi merkittävää muotoilupalkintoa: IF DESIGN AWARD’in ja RED DOT AWARD ’in. Koe laadun kosketus, valitse ÖGA-kehykset.

Pilgrim on alkujaan tanskalainen korumerkki

Yrityksen perustajat Anne Mette Markvad ja Thomas Adamsen myivät käsityönä tekemiään koruja rockfestivaalien yhteydessä. Nykyään Pilgrim on kansainvälistynyt jo yli 50 maahan ja julkaisee kuusi koru ja kello mallistoa vuosittain. 2009 Scandinavian Eyewear julkaisi ensimmäisen Pilgrim-kehysmalliston.

Pilgrim-kehysmallistoissa on kolme design-linjaa

Delicate: Naisellinen mallisto, jossa hitunen bling blingiä , kristalleja, helmiäissävyjä ja vintage-henkeä.

Bohemian: Vaikuttavia muotoja joilla on tarina kerrottavanaan.

Attitude: Hieman tiukempaa muotokieltä. urbaania identiteettiä, jossa mustaan on yhdistetty metallisävyjä ja nahkasta tehtyjä yksityiskohtia.

Le Tanneur -kehysten laadun takaa yli 100-vuotinen käsityötaito

Monet kehysmerkit imitoivat kuoseissaan luonnonmateriaaleja, mutta Le Tanneur on vienyt viimeistelyn huippuunsa ja käyttää aitoa puuta, nahkaa ja keramiikkaa kehystensä viimeistelyssä. Le Tanneurin tarina alkoi vuonna 1898 kun herrat Bonnardel ja Bornex, kekseliäs nahkakauppias ja taitava käsityöläinen toivat markkinoille ensimmäiset saumattomat nahkakukkarot. Yhdestä nahkapalasta ilman saumoja valmistettuina ne olivat tuotteina huimasti aikaansa edellä.

Le Tanneur on laajentunut nahkatuotteiden valmistajasta design-taloksi, joka keksii itsensä uudelleen joka päivä. Nahka ja luonnon materiaalit inspiroivat muotitalon suunnittelijoita jatkuvasti laajentamaan näkemyksiään yli tuoterajojen.

Lopullinen perusta merkin maineelle luotiin vuonna 1920, kun nerokas nuori italialainen, herra Gianinetto tulee yrityksen johtoon ja tuo tullessaan modernin, teollisemman mittakaavan yrityksen toimintaan. Le Tanneur tuo markkinoille runsaasti uusia tuotteita sekä naisille että miehille ja  vakauttaa maineensa laukkujen ja piennahkatuotteiden valmistajana vaativille asiakkaille.

1970-luvulla yrityksen tuotevalikoima kattaa jo 600 tuoteartikkelia. Pienestä käsityövalmistajasta on tullut merkkittävä laatumerkki, joka tuo kotitalouksiin tuulahduksen perinteisestä käsityötaidosta. Tänään Le Tanneur-merkkiliikkeitä löytyy ympäri maailman ja pelkästään Ranskassa Le Tanneur- liikkeitä on yli 150.

2011 Maison Le Tanneur aloittaa yhteistyön muotijulkaisujen kanssa. Joka sesonki Le Tanneur uudistaa mallistoaan seuraamaan
ajan trendejä ja luo muotitoimittajien toiveisiin perustuvan unelmien käsilaukun. Limited Edition – laukut erikoisine muotoineen ja materiaaleineen tuovat särmää perusvalikoimaan.

Tämän päivän Le Tanneur on kasvanut nahkatuotteiden valmistajasta monialaiseksi design-taloksi, joka keksii itsensä uudelleen joka päivä.
Puu, nahka ja muut luonnon materiaalit inspiroivat muotitalon suunnittelijoita laajentamaan näkemyksiään yli tuoterajojen.


 

 

JOOly – Muodikkaita valintoja rakastavalle naiselle

Kevään JOO ly® uutuudet sinulle, joka haluat muodikkaasti korostaa persoonallisuuttasi.

Malliston suunnittelussa tärkeimpiä kysymyksiämme olivat ”Mikä saa naisen tikittämään?”. ”Mikä yhdistää naisia? Rakkaus, rohkeus, tahto, luonnollisuus?” Miten nuo piirteen voisi siirtää silmälaseihin? Syntyi JOO ly®-mallisto, jonka kehykset ovat kuin vaatekaappi pienoiskoossa –  kirkkaita värejä, yksityiskohtia  ja yksilöllisiä materiaaleja, joita on nautinnollista yhdistellä muuhun pukeutumiseesi.

Kehysten korkea laatu on varmistettu innovatiivisilla valmistusmenetelmillä ja huippumateriaaleilla, sillä halusimme varmistaa, että JOO ly®-kehyksesi kestävät mukana vauhdissasi silloinkin, kun menojalka vipattaa.

Varmistaaksemme näköelämyksesi uusilla Joolyillasi, tarjoamme sinulle silmälasilinsseiksi silmäsi auringon siniseltä- ja UV-säteilyltä suojaavat BlueStop® – linssit tavallisten hinnalla! Linssien heijastamaton kovapinta varmistaa, että kauniisti meikatut silmäsi säväyttävät myös tyyllikäiden lasiesi takaa.