Uutta Suomessa – Boomerang-kehykset ja aurinkolasit

Opti+optikot ovat tuoneet Skandinaavisen muotoilun vahvan edelläkävijän – Boomerangin – silmälasikehykset ja aurinkolasit Suomeen

Vuonna 1976 nuoret ruotsalaiset Peter Wilton ja Kenneth Andram, päättivät luoda tuotemerkin, joka kuvastaisi heidän intohimoaan laatuun ja yhteisiin arvoihin. Nimeksi valittiin ytimekkäästi Boomerang. Katsele täältä lisää Boomerang – kehyksiä.

Kehyksiä, joissa heijastuu Boomerang-vaatemallisto

Boomerang -tuotteissa korostuu yksinkertainen tyylikkyys, ylelliset luonnon materiaalit ja laatu. Ajatuksena on, että tuotteet kestävät aikaa kauniisti. Linjakkaat ja funktionaaliset leikkaukset sekä mielenkiintoiset yksityiskohdat ovat Boomerang tuotteiden vahvuus. Brändin designin inspiraationa on aina ollut Tukholman saaristo ympäristöineen sekä skandinaavinen rento elämäntapa.
Boomerangin arvoissa korostuu niin ikään kestävyys, yksinkertainen kauneus ja ajattomuus. Vuonna 2008 lanseerattu kestävän kehityksen filosofia, Boomerang Effect merkitsee, että asiakkaat voivat kierrättää käytetyt Boomerang -tuotteensa Boomerang -myymälöihin. Kiitoksena ekologisesta teostaan palauttaja saa 10 % alennuksen uudesta Boomerang -tuotteestaan. Vanhat vaatteet saavat uuden elämän Boomerang Home –tuotteiden materiaaleina tai esimerkiksi chinojen taskuvuorimateriaalina. Tämä on Boomerangin tapa kierrättää maapallon resursseja ja myötävaikuttaa ajattelemaan asioita kestävän kehityksen kannalta.

Kuten Boomerang -vaatteet, myös silmälasien kehysmallisto on uskollinen skandinaavisuudelle, ajattomalle muotoilulle ja laadulle. Kehysten muotoilusta vastaa ruotsalainen Per Levin, jonka design-ideologia istuu saumattomasti Boomerang -maailmaan.

boomerang-mallisto-syys2016-1

Selkeät, skandinaaviset Boomerang-muodot silmälaseissa ja aurinkolaseissa

Boomerang -kehysten puhdaslinjainen ja harkittuja yksityiskohtia sisältävät muodot sopivat monenlaisille ihmisille ja kasvojen muodoille. Mallisto edustaa ajatonta skandinaavista muotoilua, innovoituna uudelleen ja uudelleen vaihtuvien sesonkien kuoseihin ja värisävyihin.

Myös Boomerang -kehysten ja aurinkolasien muotoilijoille Tukholman saaristo väreineen, muotoineen ja sävyineen on suuri inspiraation lähde. Kokoelmien yhtenäistä teemaa rikastetaan yksityiskohdilla ja muotojen hienovaraisella räätälöinnillä miesten ja naisten malleihin.

Silmälasit ovat yhtä aikaa sekä välttämättömyyshyödyke että asuste, jolla korostetaan käyttäjänsä persoonallisuutta. Siksi on tärkeää, että jokaisella Boomerang -kehyksellä on oma, persoonallisuutta henkivät muotonsa.

boomerang-mallisto-syys2016-2

Suomalaisille kasvoille sopiva mallisto

Sesongin Boomerang -kehyksiä yhdistää designin pehmeys. Toisaalta laaja materiaalivalikoima, värit ja kuosit tarjoavat runsaasti valinnan varaa. Mm. muovikehyksiä löytyy nudena, väreissä, läpikuultavina ja esim. suositussa Havana-kuosissa.

Metallikehysten muodoissa aina suosittua pilotti-mallia on useina versioina niin silmälasikehyksenä kuin aurinkolaseina. 70- ja 80 –luvun trendimuodot ovat myös vahvasti edustettuina metallikehyksissä. Metalliväreistä kulta on syksyn ja talven vahvimpia suosikkeja.

boomerang-mallisto-syys2016-3

Työlookkiin tyylikkyyttä tuovat yhdistelmämateriaalit muovi+metalli samassa kehysdesignissa. Kaksoissiltaratkaisut tuovat jämerää ilmettä miesten kasvoille.
Boomerang -aurinkolasit tuovat mieleen tunteen, kun tuuli pullistaa purjeet Saaristomerellä – tai kun aurinko paistaa kahvin nauttijan kasvoille bulevardin ihmisvilinää seuratessa.

Lue TÄÄLTÄ  lisää Boomerang aurinkolaseista!

Boomerang -silmälasikehykset ja -aurinkolasit löydät lähimmältä Opti+optikolta. Tervetuloa sovittamaan kasvoillesi skandinaavista muotia kotimaiseen optikkoliikkeeseen!

 

optioptikko-boomerang-silmalasit