Tyylienergiaa syksyyn Kaliforniasta, Välimeren auringosta, Italiasta ja Muumilaaksosta!

Kategoriat: Aurinkolasit, Kehykset ja Muoti.

Esprit Eyewear

Esprit on elämäniloinen kansainväinen lifestyle-brändi, jonka juuret löytyvät 1960-luvulta Kaliforniasta. Esprit’n henki edustaa kalifornialaista elämäntapaa: hauskanpitoa, ystävyyttä ja elämäniloa. Värikäs perinne yhdistettynä muotitrendeihin inspiroi Esprit-kehyksiin intohimoa, yksityiskohtia ja tyyliä.

Jisco Eyewear

Kansainvälisen suunnittelijatiimin toteuttama Jisco-kehysmallisto saa vaikutteensa välimerellisestä elämänilosta. Inspiraation lähteenä voi olla ajopuun rosoinen pinta, tomaattikastikkeen täyteläinen punainen väri, merenpinnan jatkuva leikki auringonvalossa.
Muotoilua ohjaa funktionaalisuus, kehysten tulee paitsi näyttää, myös tuntua hyvältä. Kehyksissä on leikitteleviä väriyksityiskohtia, joita on ilo yhdistellä asustekokonaisuuksiin.

Vespa

Vespa on maailman tunnetuin skootteri ja samalla yksi italialaisen tyylin ikoneista.
Ensimmäinen Vespa tehtiin Ponderan kaupungissa 1946 ja 2016 julkistettiin 70-vuotisjuhlan kunniaksi myös Vespa-kehysmallisto.
Vespa silmä- ja aurinkolasit on suunniteltu ja valmistettu Italissa. Mallisto heijastelee legendan symboloimaa nuoruutta, vapautta ja italialaista eleganssia.

MOOMIN

Muumit elävät idyllistä ja rauhallista elämää, johon kuitenkin sisältyy aimo annos seikkailuja.
Mikäpä sopisi paremmin lasten silmälasimalliston esikuvaksi!
Hyvä istuvuus ja laadukkaat materiaalit sopivat kaikille oman elämänsä Nuuskamuikkusille ja Niiskuneidelle!