OptiSport – liikkuvan ihmisen aurinkolasit

Urheilussa ja aktiivisissa ulkoiluharrastuksissa on tärkeää, että kehykset istuvat hyvin kasvojen muotoihin

Myös linssien tulee vastata lajin ja olosuhteiden vaatimuksia. Opti+optikkojen OptiSport – mallisto vastaa kaikkiin haasteisiin.

Huimasti hintansa arvoiset, omille voimakkuuksillesi yksilöllisesti valmistetut aurinkolasilinssit ovat kovapinnoitetut, urheilukehysten kaarevaan muotoiluun istuvat ja niissä on sisäpinnalla heijastuksen estopinta, joka parantaa näkemistä kirkkaassa sivuvalossa. Hyvien peruslinssien lisäksi valikoimasta löytyvät peilipintaiset, polarisoivat ja valossa tummuvat sporttilinssit. Näönkorjaus tehdään lajin vaatimukset huomioiden, esimerkiksi pyöräilyssä ajoasento tulee huomioida näönkorjauksessa.

Väitämme, että yksityiset Opti+ liikkeet pystyvät linssivalikoimallaan haastamaan minkä tahansa Suomessa toimivan optisen ketjuliikkeen!

Ulkona liikkujalle OptiSport-lasit tarjoavat suojan auringon haitalliselta säteilyltä sekä UV-valolta, sekä suojan tuulelta ja sen kasvoille lennättämistä partikkeleista.

Sporttiset lasimme saat myös monitehoina. Linssin eri tarkkuusalueiden merkitys korostuu esim. golfissa, jossa tiiausalueella tarvitaan etäisyyksien arviointi- ja pallonseuraamiskykyä, greenillä taas kontrastien ja kaltevuuskulmien erottamista. Lisäksi tuloskortin täyttäminen ja erilaisten näyttöjen käyttö on miellyttävämpää kun lähinäkeminen on helppoa.

OptiSport lasien alkaen hinnat omilla voimakkuuksillasi ovat yksiteholinsseillä 199 € ja moniteholinsseillä 299 €. Tarjous voimassa rajoitetun ajan.

Linssivärit ovat myös oleellinen osa OptiSport-lasien ominaisuuksia. Kontrastien parantaminen, hämäränäön parantaminen ja heijastuksien minimointi ovat muutamia värivalintaan vaikuttavia asioita. Lisäominaisuudet saat edullisesti mukaan laajasta linssivalikoimastamme.

OptiSport -urheilulasit toimivat erinomaisesti myös vesillä. Liikuit sitten tuuli- tai moottorivoimalla – tai lihasvoimalla. Kaareva linssi tarjoaa laajat, esteettömät näköalueet ja napakka kehys pysyy mukana vauhdikkaissakin tilanteissa.

Uutuutena OptiSport mallistossa nyt myös Red Bull Spect!

Uusi ja laaja mallisto sisältää kehyksiä ja aurinkolaseja kaikkiin tarpeisiin. Ne on saatavana yksi- ja monitehoina, kirkkaina, värillisinä, peilillä, polarisoivina tai tummuvina ja esimerkiksi aikuisgolfarille ProGolf-linssein, purjehdukseen, padel- ja tenniskentälle tai mitä ikinä teetkin. Erikoisuutena WING-mallit, joissa on ulosvedettävä clippi, joka pitää Red Bullit päässä tiukoissakin tilanteissa.