Kotimainen ratkaisu päätelaitteiden katseluun Opti+optikolta

Kategoriat: Linssit, Silmien terveys ja Työnäkö.

Young Style Digi+ diginäköisille

Oletko huomannut silmiesi väsyvän ?  Syy voi olla runsaassa digilaitteiden katselussa.

Digitaalisten laitteiden käyttö jo vie suuren osan ajastamme. Tabletteja, älypuhelimia ja kannettavia tietokoneita käytetään n. 5 tuntia päivässä. Varsinkin tablettien ja puhelimien näytöt rasittavat silmiä. Näiden laitteiden katselu tapahtuu n. 30 cm:n etäisyydellä, jolloin silmien on kyettävä mukautumaan lähelle. Tämä aiheuttaa silmien väsymistä ja kuivumista.

Likinäköisyyden lisääntyminen on maailmanlaajuinen ilmiö. Australialaiset tutkijat ovat arvioineet, että vuonna 2050 jopa puolet maapallon väestöstä on likinäköisiä. Arvio voi osua hyvinkin oikeaan, sillä jo nykyään kiinalaisnuorista jopa 90 prosenttia ei näe riittävän hyvin kauas.

Nyt voit helpottaa silmiesi kuormaa digilaitteiden katselua varten suunnitellulla Piiloset Young Style Digi+ linssillä!

Piiloset Young Style Digi+ yksiteholinssissä on kolme lukulisäystä , jotka keventävät lähelle katsomisen aiheuttamaa rasitusta ja vähentävät silmien väsymistä. Koska linssi on rakenteeltaan yksitehon kaltainen, käyttäjä ei yleensä edes huomaa lukulisäystä.

Young Style Digi+ sopii normaalin yleislinssin vaihtoehdoksi koululaisille, opiskelijoille ja paljon mobiililaitteitta käyttäville nuorille aikuisille. Myös neljänkymmenen ikävuoden kynnyksellä olevat aikuiset, jotka eivät vielä tarvitse monitehosilmälaseja, hyötyvät Young Style Digi+ linssin ominaisuuksista.

Linssiä saa kolmella paksuudella, 1.5., 1.6 ja 1.67, joten se voidaan asentaa kaikenmuotoisiin kehyksiin. Young Style Digi+ linssit saa myös tummuvana, jolloin ne toimivat myös aurinkolaseina!