Ranskalaista kehysmuotia, käsityötaitoa ja laajat mallistot miehille ja naisille

Kategoriat: Aurinkolasit, Harrastukset, Kehykset ja Muoti.

Traction Productions – Taiteellista tyyliä Ranskasta

Traction Productions’in juuret ja inspiraatio löytyvät Los Angelista, Traction Avenuen taideyhteisöstä, mutta  muotoilussa henkii ranskalainen Haute Couture.

Merkin omistaa ranskalainen Maison de Lunetterie Victor Gros, jolla on käsityöperinettä jo 5. sukupolvessa.  Aina ensimmäisestä vuonna 1989 julkaissusta kehysmallistosta lähtien, Traction Productions-kehyksien suunnittelussa on käytetty rohkeasti värejä ja muotoja ilman vallitsevien trendien rajoituksia.

Kehykset ovat rohkeaa tyylikkyyttä rakastavalle juuri oikea valinta. Mallisto koostuu miesten ja naisten persoonallisista kehyksistä.

 

Jooly – Naisellinen ja ihanan värikäs mallisto

 

Naiset ovat aina olleet kiinnostuneita tyylistä ja muodista.  Joolyn Haute-Couture Saison 5 mallisto ammentaa inspiraationsa cat walkien naisellisesti liehuvista hameista, upeista koruista ja täydellistä stailauksesta. Kehykset antavat kasvoille itsevarmuutta ja tukevat omaa persoonallisuutta. Muotoilun pienet yksityiskohdat antavat jännittävää ilmettä kokonaisuuteen.

 

Ranskalaiset Oxibis –kehykset ovat pukeutujan toivemallisto

Paljon kirkkaita, selkeitä ja helposti asusteisiin sointuvia värejä.

Mallisto kattaa kehykselliset, siimakiinnitteiset ja hengettömät monen kokoisina vaihtoehtoina. Oxibis-mallistosta sinun on helppo löytää sinulle sopivat kehykset.

Katso vinkit Oxibis-kehysten pukukoodiin osoitteessa:

http://www.oxibis.com/en/your-oxibis-colour

EXALTO – miehen kehysmallisto

Kehykset, joissa hienostunut muotoilu kohtaa teknisesti ylivoimaisen istuvuuden erikoisaisojen ansiosta.

Ripaus väriä ja miehiseen makuun suunniteltuna dynaamisia yksityiskohtia täydentävät kokonaisuuden.