Pukevat silmälasit kaiken ikäisille – OPAL

Kategoriat: Kehykset, Muoti ja Optikko.

Ranskalainen OPAL on suunnitellut useille muodin huippumerkeille omia kehysmallistoja

Yksi niistä on nuori, ranskalainen muotimerkki ELEVENPARIS

Erityisen tunnettu ELEVENPARIS on yhteistyöstään kuuluisien artistien kuten Lenny Kravitz, Kate Moss ja Iggy Pop. Tyylissään ELEVENPARISin nuoret designerit yhdistelevät ja hakevat inspiraatiota rock-pop genrestä, undergroundista ja katutaiteesta, kuten viimeisimmässä ”Brandalized”-mallistossa, jossa kehysten sisäpintoja elävöittävä kuuluisat katugraffitit.

Kuvia ei kunnioiteta, kuten brandin ”Life is a Joke” – malliston nimikin kertoo! ELEVENPARIS-malliston silmälasikehyksiä valmistetaan naisten, miesten, nuorten ja lasten tyyliin sopivina mallistoina.

OPAL on myös perustamisestaan 1995 asti halunnut tarjota lapsille hauskempia ja jännittävämpiä kehysmallistoja

Kehyksiä jotka eivät matki aikuisten makua, vaan joita lapset ylpeinä käyttäisivät. Tänään OPAL onkin Euroopan johtava lasten ja nuorten kehysvalmistaja. Ja kukapa ei hauluaisi olla Spiderman tai Frozenin prinsessa Elsa. Tai kaasuttaa kohti seikkailuija kuin Cars-elokuvan Salama McQueen!

Amerikkalaisuus  = New York Yankees

New York Yankees on kaikkien aikojen menestynein amerikkalaisten pääsarjojen (MLB, NHL, NFL ja NBA) joukkueista Major League Baseballin World Seriesin 27 voitollaan.
150-vuotta huippuviihdettä ja urheilua on koskettanut amerikkalaisia läpi yhteiskuntaluokkien.  Pelikaudelle joukkueen stadion täyttyy 50 000 katsojasta kuusi kertaa viikossa! Ikoninen New York Yankees-lippis on myös yksi maailman tunnistetuimpia brandiasusteita.

Nyt katu-uskottavuutta voi nostaa myös OPALin nuorisolle suunnittelemilla New York Yankees-silmälaseilla. Urbaanin kulttuurin lähettiläät Isosta Omenasta ovat saapuneet Eurooppaan!