Piiloset Vario moniteholinssit on kehitetty suomalaiseen näkemiseen Suomessa

Kategoriat: Linssit.

VARIO linssimääritys ipad-kuva

Ainutlaatuisen, interaktiivisen ohjelma avulla optikkosi ja sinä suunnittelette yhdessä täsmälleen sinulle sopivan Vario-moniteholinssin. Linssin suunnittelussa huomioidaan mm. valitsemasi kehyksen muoto, työsi ja harrastuksesi, jotka vaikuttavat siihen millaiselle etäisyydelle yleensä tarvitset tarkkaa näköä.

Moniteholinssi on aina yleislinssi, jossa on pakko tehdä kompromisseja eri näköalueiden välillä. Jotta suunnitteluohjelmamme antaisi luotettavan kuvan lopputuloksesta, olemme testanneet sillä tehtyjä linssejä kokonaisen vuoden ajan ja testihenkilöt ovat olleet häkellyttävän tyytyväisiä Vario-moniteholinsseihin!

Vario-linssin miellyttävä näkeminen perustuu huippuunsa kehitettyyn tietokoneohjattuun hiontaan, jolla saamme linsseihisi laajemmat näköalueet kuin koskaan ennen. Tämän ansioista näkeminen on luonnollisempaa, koska linssi pystyy tarjoamaan optista korjausta silmiesi laajemmille liikeradoille. Sinun ei siis tarvitse muuttaa pääsi asentoa yhtä paljon kuin tavallisilla moniteholinsseillä.

Läpinäkyvätkin esineet taittavat valoa, joten silmän ja valonlähteen välillä olevat ohuetkin esteet vääristävät valon aivoille välittämää tietoa. Siksi Vario-linsseissä käytetään huipputeknisen raaka-aineen lisäksi erityisen ohuita linssipinnoitteita. Näin varmistamme, että myös Vario-linssiesi tekninen laatu on täydellinen.

Kun valitset Variot, voit olla varma että silmälasisi ovat ainutlaatuisesti vain sinulle tehdyt. Olemme niin varmoja Vario-moniteholinssien laadusta, että annamme linsseillesi 100% ostoturvan!