Perinteinen perheyritys elää ajan hermoilla Pieksämäellä

Kategoriat: Kehykset, Linssit, Muoti ja Optikko.

optikko ja kello Seppänen

Optikko ja Kello Seppänen on yli 70 vuotta Pieksämäellä toiminut optisen sekä kello- ja kulta-alan perheyritys. Meillä on vankka ammattitaito jo kolmannessa sukupolvessa. Vanhoja perinteitä kunnioittaen uudistamme toimintaamme jatkuvasti. Panostamme laajaan tuotevalikoimaan sekä erinomaiseen palveluun.

Laaja kehys- ja aurinkolasimallisto

Laadukkaiden tuotteiden joukosta löytyy pienten valmistajien yksilöllisiä tuotteita kuin myös maailman tunnetuimpia brändejä. Vierailemme joka vuosi Pariisin ja Milanon messuilla joista löydämme aina uusia tuulahduksia mukaan tuotavaksi. Yksityisenä yrityksenä valitsemme itse kehyksemme ja voimme näin ollen vastata asiakkaidemme toiveisiin. Oman maahantuontitoiminnan ansiosta saamme hyllyymme myös yksinmyyntimallistoja ilahduttamaan asiakkaitamme.

Merja ja Kia optikko ja kello Seppänen

Optikot Merja Kärsämä ja Kia Bergström

Kattavat optikko- ja silmälääkäripalvelut
Tällä hetkellä meillä työskentelee kaksi optikkoa ja kaksi silmälääkäriä. Laaja ammattilaisten verkosto sekä optikoiden ja silmälääkäreiden yhteistyö mahdollistaa talossamme kattavat silmien terveydenhuollon tutkimukset kuten näöntutkimukset, piilolasien sovitukset, kuivasilmäisyyskontrollit, silmänpaineenmittaukset, ajokorttitarkastukset, silmänpohjatutkimukset ja silmäleikkausten jälkitarkastukset. Silmälääkärimme kautta pääsee myös jatkotutkimuksiin sekä mm. kaihileikkauksiin.

merja ja mikroskooppi opti+ optikko

Mikroskooppitutkimukset ovat osa optikon työpäivää

linssi hiottavana
Silmälasilinssin hionta käynnissä

Silmä- ja aurinkolasien valmistus, huolto- ja korjauspalvelut
Käytämme silmälasien valmistukseen maailman suurimpien linssivalmistajien huipputuotteita sekä myös kotimaisia laatulinssejä. Pidämme perinteistä käsityötaitoa tärkeänä ja valmistammekin silmälasit omassa työpajassa. Teemme myös silmälasien korjauksia ja huoltoja nopealla toimituksella. Huolto ja korjaus tapahtuu odotellessa ja silmälasit voit saada jopa samana päivänä. Tervetuloa pajaamme ihastelemaan käsityötä ja vaikka omien silmälasiesi valmistusta.

kelloseppä

Kellojen, korujen ja jalometallituotteiden huolto- ja korjauspalvelut
Kello- ja kultaseppämme huoltavat ja korjaavat kaikenlaiset kellot, korut ja jalometallituotteet. Meiltä saat myös korujen suunnittelu- ja valmistuspalvelut.

Optikko ja Kello Seppänen – ammattitaitoa, laatua ja palvelua.

footer optikko ja kello seppänen