Piiloset BioTwin® pehmeille piilolinsseille

Biotwin-piilolasineste

Piiloset BioTwin® on kehitetty silikonihydrogeeli- ja pehmeiden piilolinssien puhdistukseen, desinfiointiin, säilytykseen, huuhteluun ja kostutukseen.

Piiloset BioTwin® tekee piilolinssien käytöstä aiempaa miellyttävämpää, sillä sen hyaluronaani (eli hyaluronihappo) kostuttaa silmiä luonnollisesti ja kaksitehoinen Twin-EdaXyl® voitelee ja puhdistaa linssit hellävaraisesti ja tehokkaasti.

Twin-EdaXyl® on tehokas biologisen puhdistusaineen ja voiteluaineen yhdistelmä, joka päivittäin käytettynä poistaa linssien pinnalle kertyneitä proteiineja ja muita epäpuhtauksia sekä voitelee linssejä. Yhdistelmä on syntynyt suomalaisen tutkimustyön tuloksena.

BioTwin ei sisällä yleisesti herkistäviä aineita, joten se sopii myös allergikoille ja herkkäsilmäisille piilolinssien käyttäjille. Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. BioTwin ei myöskään sisällä eläinperäisiä aineosia eikä sitä ole testattu eläimillä.

Muistathan että piilolinssien turvallinen käyttö edellyttää säännöllistä käyntiä optikolla tai silmälääkärillä. Piilolasiasioissa sinua auttaa lähin Opti+ optikkosi!