Näe häikäistymättä kaikissa valaistusolosuhteissa

Piiloset_MultiFit_aurinkolasit_urheilulasit_sporttilasit

Ainoat aurinkolasit jotka tarvitset – Piiloset MultiFit

Olet sitten aktiivinen ulkonaliikkuja, urheilija, autoilija, veneilijä tai auringosta nautiskelija, aurinkolasit eivät saa olla rajoite. Piiloset MultiFit on täydellinen ratkaisu vaatiivaan harrastus- ja ammattikäyttöön. Piiloset Multifit aurinkolasit saat sekä yksi- että monitehoina ja tietysti myös ilman vahvuuksia.

Lähin OPTI+ optikkosi auttaa sinua näkötarpeesi selvittämisessä. Kun näkötarpeesi on selvillä, voit valita aurinkolaseillesi mieleisesi kehyksen. Et siis ole rajoitettu aurinkolasimallistojen kehyksiin, vaan voit vapaasti valita mieleisesi. Laadukkaasta polarisoivasta materiaalista valmistettu Piiloset MultiFit linssi reagoi valoon ja UV-säteilyyn ja valon lisääntyessä linssin tummuusaste kasvaa – myös autossa. Vaaleana linssi on kellertävän ruskea , auringonvalon lisääntyessä se tummuu kuparin ruskeaksi.

Tummuva MultiFit linssi on vertaansa vailla vaativissakin olosuhteissa

  • Siinä on täydellinen suoja UV-säteiltä
  • Se parantaa ratkaisevasti kontrastien erottamista, mikä on erityisen tärkeää esim. liikenteessä, laskettelurinteessä ja utuisella säällä
  • Märän tien, veden ja lumen heijastumat poistuvat
  • Linssi tummuu kaikissa olosuhteissa, myös autossa ja veneessä
  • Linssin erikoispolarisaation ansiosta näet paremmin myös auton ja veneen mittarit

Ja tietysti Piiloset MultiFit sopii myös ihan tavalliseen, turvalliseen auringosta nauttimiseen – ne ovat ainoat aurinkolasit jotka tarvitset!