Dailies Total 1®-kertalinssit

DAILIES TOTAL1® -linssit ovat ainoat Water Gradient -teknologiaa hyödyntävät piilolinssit

Silmääsi koskee vain hellä, kosteuden muodostama ”patja”, joka kestää todistetusti 16 tunnin ajan.  Ne ovat kuusi kertaa hengittävämmät kuin johtavat kertakäyttölinssit, mahdollistaen pirteiltä näyttävät silmät ja mukavuutta vielä päivän päättyessäkin.

Niiden erinomainen hengittävyys auttaa pitämään silmät valkoisina ja raikkaan näköisinä päivän loppuun asti.  Päivittäin vaihdettavat kertakäyttölinssit ovat luultavasti helpoin tapa käyttää piilolinssejä – voit käyttää niitä aina kun tahdot; urheillessasi, juhliessasi tai arkena, ja heittää ne pois päivän päätteeksi.

Piilolinssit vapauttavat luonnollista kyyneleen ainesosaa aina kun silmäsi sitä tarvitsevat ja huolehtivat siten silmiesi kosteutuksesta. Näin piilolinssit estävät silmiesi kuivumisen jo etukäteen.

Yhdeksän kymmenestä DAILIES TOTAL1® -linssien käyttäjästä on samaa mieltä: Tältä piilolinssien kuuluukin tuntua – ei miltään!

Tervetuloa Opti+optikolle piilolasitutkimukseen. Muista kysyä myös maksuttomasta DAILIES TOTAL1® -linssien kokeilujaksosta!