BioDrop tuo helpotusta kuiville silmille

silmien-kostutus-kuivasilmaisyys

Kyynelnestekerros silmän pinnalla on tarkan näkemisen ja silmän hyvinvoinnin edellytys

Kyynelneste puhdistaa ja huuhtelee silmän pintaa sekä suojaa silmää tulehduksilta ja sairauksilta.

Kyynelnesteen tuotantoa voi häiritä mm. elinympäristö (helle, tuuli, pakkanen, ilmastointi, pöly jne), tietyt sairaudet ja lääkkeet, lisääntyvä ikä ja hormonaaliset muutokset.

Kuivat silmät kutisevat, ovat väsyneet, niitä kirvelee tai ne vetistelevät. Kuivasilmäisyysongelmia voi aiheutua kyynelnesteen liiallisesta haihtumisesta tai sen huonosta laadusta, jolloin kyynelneste ei pidä silmän pintaa miellyttävän kosteana.

Klikkaa ja testaa oletko kuivasilmäinen:

 

Ainutlaatuinen silmäsuihke auttaa silmiäsi jaksamaan paremmin.

Uusi Suomessa kehitetty ja valmistettu BioDrop MD® Spray mikroemulsiosuihke rauhoittaa kuivia ja ärtyneitä silmiä. Suihkeessa yhdistyvät kahden luonnollisen kosteuttajan, tyrnin siemenöljyn ja hyaluronaanin, parhaat ominaisuudet.

Tyrniöljystä apua kuivasilmäisyyteen-marjaTyrniöljyn ja hyaluronaanin yhteisvaikutus tukee kyynelrauhasten toimintaa, parantaa kyynelnesteen laatua ja siten ehkäisee sen liiallista haihtumista. Suihke vaikuttaa sekä kyynelrauhasten kautta että levittäytymällä kyynelnesteen pinnalle vahvistamaan silmää kuivumiselta suojaavaa lipidikerrosta.

Tyrniöljyn antioksidanttiyhdisteet ehkäisevät silmän pintakudosten ja ihon soluvaurioiden syntymistä ja nopeuttavat niiden paranemista. Tyrniöljy sisältää runsaasti silmän ja ihon hyvinvoinnille tärkeitä Omega-rasvahappoja ja E-vitamiinia.

Hyaluronaani puolestaan parantaa kyynelnesteen vedensidontakykyä ja pysyvyyttä silmän pinnalla.

BioDrop MD sopii myös piilolinssien käyttäjille

BioDrop MD kostutustipalla lievität helposti kuivasilmäisyyden oireita. Suomessa kehitetty ja valmistettu säilöntäaineeton, silmiä luonnollisesti hyaluronaanilla kosteuttava BioDrop MD on yksi Piilosetin Allergia-tunnustuotteista.

Luontaisesti ihmiskehossa esiintyvä hyaluronaani tukee silmän kyynelnestettä ja pysyy hyvin silmän pinnalla myös silmäluomen liikkuessa. Hyaluronaani parantaa kyynelnesteen vedensidontakykyä ja pitää silmän pinnan miellyttävän tuntuisena. Sen kostuttavat ja suojaavat ominaisuudet vähentävät silmän ärtyneisyyttä, kuivuutta ja kirvelyä. BioDrop MD kostutustippa lievittää tehokkaasti kuivasilmäisyysoireita.

Tehokosteuttaja BioDrop MD Plus

Jos tavallisen kostutustipan teho ei tunnu riittävältä, valitse uusi kotimainen BioDrop MD Plus. Se on keskivaikeiden kuivasilmäisyyden oireisiin Suomessa kehitetty ja valmistettu tehokosteuttaja, joka helpottaa oireita pitkäkestoisesti. BioDrop MD Plus -tipan kosteutusteho on sen luonnollisten vaikuttavien aineiden trehaloosin ja hyaluronaanin yhteisvaikutuksen tulos. Niiden kosteutta sitovat ja silmää voitelevat ominaisuudet yhdessä tasapainottavat kyynelnesteen luonnollista koostumusta ja suojaavat silmän pintaa kuivumiselta. BioDrop MD® Plus on rakenteeltaan miellyttävä, ei liian paksu tai geelimäinen eikä se sumenna näköä annostelun jälkeen.

Myös BioDrop MD Plus on herkkäsilmäisillekin sopiva Allergiatunnus-tuote.

biodropAmpulli-BioDrop satunnaiseen tarpeeseen

Ampulliin pakattu BioDrop kulkee helposti mukana kaikkialle. Avattu ampulli suljetaan ylösalaisin käännettävällä korkilla, ja sen sisältö on käytettävissä 12 tuntia avaamisesta. Yksi ampulli riittää hyvin päivän tarpeeseen. Myös ampulli-BioDrop on säilöntäaineeton ja kosteuttaa luonnollisesti hyaluronaanilla. Sopii hyvin myös piilolinssien käyttäjälle.

Lue lisää kuivasilmäisyydestä!