Optisen alan palveluja, tyyliä, taitoa ja tunnetta Hämeenlinnassa

Kategoriat: Aurinkolasit, Muoti, Optikko, Piilolinssit ja Silmälääkäri.

Optikkoliike Mamas & Papas näönhuoltopalvelua jo 25 vuotta!

Mamas&Papas-liike

Optikkoliike Mamas & Papas viettää nyt 25 juhlavuotta. Optikkoliikkeen tarina alkoi neljännes-vuosisata sitten 1990 Linnankadulta Hämeenlinnassa. Linnankadulta liike siirtyi hyvin pian lähes nykyisille sijoilleen Raatihuoneenkatu 29. Tavoitteena oli myydä silmälasit markethintaan ja ylittää asiakkaan odotukset. Alkuperäinen liikeidea on kantanut tähän päivään asti, optikkoliike on alusta alkaen tarjonnut asiakkailleen parhaita näkökokemuksia.

OPTI+ optikko Mamas&Papas Hämeenlinna 1

Silmälasimarketteja syntyi pian 90 -luvun alussa samalla konseptilla lisää ympäri Suomea. Profiilin noston myötä markkinointinimeksi otettiin Pokapörssi ja myöhemmin Cazze Optikot, jolloin mukaan markkinointiyhteistyöhön oli liittynyt jo noin 50 yksityistä kotimaista optikkoliikettä. Nyt Optikkoliike Mamas & Papas tekee yhteistyötä Suomalaisten Opti+ Optikoiden kanssa.

Marja-Leena Valkonen

Optikkoliike Mamas & Papasiin on huolella koottu valikoima alan parhaita kehyksiä naisille ja miehille. Toimitusjohtaja Marja-Leena Valkonen kertoo, että käytämme vain luotettavien toimittajien parhaita kehyksiä ja linssejä, lisäksi käymme vuosittain kansainvälisillä optisen alan messuilla, josta poimimme trendikkäät kehysuutuudet. Hinta ei ole silmälasien valinnassa enää ainoa valinta-peruste, tänä päivänä asiakkaat haluavat panostaa entistä enemmän näkemisen mukavuuteen ja tyy-liin. Erityisesti monitehosilmälasiasiakkaat haluavat investoida laadukkaisiin linsseihin ja kehyksiin. Silmälaseja vaihdellaan nykyisin useammin, samoin kuin muitakin asusteita ja asuja.

OPTI+ optikko Mamas&Papas Hämeenlinna odotustila

Tunnelmallisessa Optikkoliike Mamas & Papasissa optikko Harri Tarpeenniemi tekee vankalla kokemuksella näöntutkimukset ja puoliso Marja-Leena Valkonen valitsee asiakkaan tyyliin-, toiveisiin- ja kukkarolle sopivat kehykset ja linssit.