Optikko Puulan ulapan äärellä

Kategoriat: Kehykset, Linssit ja Optikko.

järvimaisema Suomen kauneimmaksi kunnaksikin v. 1997 valittu  Kangasniemi  sijaitsee Valtatie 13:n varressa, Jyväskylän ja Mikkelin välimailla. Pääosa väestöstä asuu kunnan keskustaajamassa.Kaunis luonto ja hyvät liikenneyhteydet ovat tehneet Kangasniemestä Suomen johtavia kesämökkikuntia. Kunnassa on yli 3500 kesämökkiä, joiden myötä asukasluku tuplaantuukin joka kesä.

Optista osaamista sekä kello- ja kultakauppaa

Puulan Optiikka ja Kello on kohta 20 vuotta Kangasniemellä toiminut optisen sekä kello- ja kulta-alan perheyritys. Palveluihimme kuuluvat optikon ja silmälääkärin palvelut. Yksityisenä optikkoliikkeenä on meillä mahdollisuus valita itse kehysmallistomme vastaamaan juuri Sinun toiveitasi. Kello- ja koruvalikoimastamme löydät tunnettuja suomalaisia brändejä mm. Kalevala Koru, Lumoava, Leijona ja Citizen.

silmälasikehyksiä Kangasniemellä Puulan optiikassa

Paris-Milano-Kangasniemi

Laadukkaiden tuotteiden joukosta löytyy pienten valmistajien yksilöllisiä tuotteita kuin myös maailman tunnetuimpia brändejä. Vierailemme joka vuosi Pariisin ja Milanon messuilla joista löydämme aina uusia tuulahduksia mukaan tuotavaksi. Yksityisenä yrityksenä valitsemme itse kehyksemme ja voimme näin ollen vastata asiakkaidemme toiveisiin. Oman maahantuontitoiminnan ansiosta saamme hyllyymme myös yksinmyyntimallistoja ilahduttamaan asiakkaitamme.

Linssit silmälaseihin nopeasti

Käytämme silmälasien valmistukseen maailman suurimpien linssivalmistajien huipputuotteita sekä myös kotimaisia laatulinssejä. Pidämme perinteistä käsityötaitoa tärkeänä ja valmistammekin silmälasit omassa työpajassa. Teemme myös silmälasien korjauksia ja huoltoja nopealla toimituksella.

koelasit optikon näontarkastuksessa

Optikon ja silmälääkärin palvelut

Laaja ammattilaisten verkosto sekä optikoiden ja silmälääkäreiden yhteistyö mahdollistaa kattavat silmien terveydenhuollon tutkimukset kuten näöntutkimukset, piilolasien sovitukset, kuivasilmäisyyskontrollit, silmänpaineenmittaukset, ajokorttitarkastukset, silmänpohjatutkimukset ja silmäleikkausten jälkitarkastukset. Silmälääkärimme kautta pääsee myös jatkotutkimuksiin sekä mm. kaihileikkauksiin.

Kellot ja korut

Kello- ja koruvalikoimastamme löydät tunnettuja suomalaisia brändejä mm. Kalevala Koru, Lumoava, Leijona ja Citizen. Kello- ja kultaseppämme huoltavat ja korjaavat kaikenlaiset kellot, korut ja jalometallituotteet. Ostamme myös romukultaa päivän hintaan.

Kari ja kolleegaPuulan Optiikan henkilökunta toivottaa tervetulleeksi niin kanta-asiakkaat kuin kesävieraat!