OptiGolf on paras ratkaisu golfnäkemiseen – takuulla!

OptiGolf on OPTI+ optikkojen ainutlaatuinen konsepti erityisesti aikuisnäköisten golfnäkemiseen

OptiGolf moniteholinsseissämme, esim. Piiloset ProGolf, on erittäin laaja kaukoalue, luonnollinen välialue ja hyvä lähialue. Tällöin pään nyökyttelyn tarve poistuu ja pelaamisesta tulee rennompaa, koska näet pallon helpommin ja oikea lyöntiasento säilyy. Laajan näköalueen ja kontrastia parantavan linssivärin ansiosta pystyt tarkastelemaan puttauslinjaa paremmin.

OptiGolf -laseissa on myös riittävä lähinäkö jolloin apuvälineiden käyttö ja tuloskortin täyttö helpottuu. Pitkienkin pelikierrosten aikana OptiGolfien 100% UV- ja sinivalosuoja turvaavat silmät auringon haitalliselta säteilyltä.

Linssivalikoimamme on erittäin laaja, mikä mahdollistaa OptiGolf -laseihin esim. peilipinnat ja kaarevat sporttilinssit.
OptiGolf -linssit saat järkevään hintaan, vaikkapa kotimaisin Piiloset ProGolf-linssein, yksitehoina alk. 199,- ja monitehoina alk. 299,-

Tuomme markkinoille koko ajan uusia, mielenkiintoisia golfiin sopivia kehyksiä, uutuutena tulossa Red Bull Spect rx -mallisto. Sokerina pohjalla RedBull Wing clip, joissa pelimukavuutta lisää kehyksen sisään rakennettu joustava metalliaisa, joka voidaan vetää ulos ja kiertää korvan taakse, jolloin kehys pysyy päässä kaikissa tilanteissa.