Purjehtijoiden ja veneilijöiden moniteholinssi on Piiloset ProSail®

Opti+ optikot ovat erikoistuneet monitehonäkemisen erikoisratkaisuihin maalla ja merellä!

Nyt meillä on ratkaisu myös aikuisnäköisen vesilläliikkujan tarpeisiin! Uusi kotimainen ProSail®-moniteholinssi tarjoaa monia aikuisnäköisen veneilijän näkökokemusta parantavia ominaisuuksia:

  • ProSail®-linssillä näet hyvin kauas ja välialueelle
  • Lukualue on laaja,  jotta veneen laitteita ja mittareita on vaivaton käyttää
  • 80 % tummanruskea ProSail®-väri parantaa kontrastia, joka auttaa näkemistä autereisella säällä
  • Linssi tarjoaa 100% UV-suojan
  • ProSail®- linssin BlueStop® materiaali suodattaa täydellisesti silmälle haitallisen sinisen valon MYÖS KIRKKAANA
  • ProSail®-  on yksilöllisesti valmistettu lääkinnällinen tuote, joka sopii kaikille aikuisnäköisille vesillä liikkujille – MYÖS MAISSA JA AUTOLLA LIIKKUESSA

ProSail® toimii hyvin myös myös yleis- ja aurinkolaseina, joten et tarvitse satamassa käyntiä varten toisia laseja. Jos haluat ProSail® -ominaisuudet polarisoivina, sekin onnistuu! Saatavana myös kirkkaana, auringonvalossa tummuvana ja DriveWear-materiaalista valimistettuina (ei BlueStop-ominaisuutta).

Ja mikäli et vielä tarvitse moniteholinssejä saat ProSail®-lasit myös yksitehoina.

Mikä hienonta, kun valitset silmälaseihisi kirkkaat ProSail®-linssit, et tarvitse erikseen arkimonitehoja. ProSail®-lasisi suojaavat silmäsi auringon säteilyltä myös maissa ja tarjoavat näkemisen laatua jokapäiväisiin toimiisi.

Laatuaurinkolasit laatulinsseille

Vahvuuksillasi tehtyihin aurinkolasilinsseihin kannattaa valita hyvin istuvat aurinkolasikehykset.  Opti+optikkojen mallistosta löydät veneilyyn ja vapaa-aikaan sopivat tyylikkäät aurinkolasit..