Piiloset Optima PD

 

Opti+ optikolta saat avun aikuisnäön haasteisiin

Yleensä lähinäkö heikkenee iän myötä, kun katseluetäisyydet mobiililaitteiden käytöstä johtuen ovat huomattavasti lyhentyneet, huono lähinäkö tekee arjesta entistäkin hankalampaa. Lukulasien käyttö on vaihtoehto, mutta huomattavasti vaivattomampaa on hankkia moniteholinssit, joissa näköalueet lähelle ja kauas sulautuvat huomaamattomasti toisiinsa. Näet yksillä silmälaseilla hyvin sekä lähelle että kauas.

Moniteholinsseissä on eroja. Erinomainen vaihtoehto – myös ensimmäisiksi monitehoiksesi – on kotimainen Piiloset Optima PD-linssi. Linssin hionnassa on panostettu laajoihin ja kirkkaisiin katselualueisiin, joten linssiin on helppo tottua. Joskus monitehosilmälasien käyttöön liittyy näkemisen ”opettelua” – aivoilta voi kestää hetki tottua linssin eri etäisyyksille tarkentaviin alueisiin jos linssin näkökanava on kapea. Piiloset Optima PD:n erittäin laajat katselualueet nopeuttavat tottumista ja niihin tottuu usein jo ensimmäisellä käyttökerralla!

Optima PD on myös terveyslinssi. Se valmistetaan silmiä siniseltä valolta suojaavasta BlueStop-materiaalista, joka myös suodattaa 100% UV-säteilyn. Linssin saa myös tummuvasta Transitions-materiaalista, joka suojaa silmäsi häikäisyn lisäksi 100% UV-säteilyltä.

Väitämme, että Piiloset Optima PD on markkinoiden helppokäyttöisin moniteholinssi! Opti+optikot ovat aikuisnäön asiantuntijoita, tule Seniorin silmätutkimukseen, jossa silmälääkäri ja optikko yhteistyössä tutkivat monipuolisesti silmäsi terveydentilan ja näkötarpeesi. Olemme niin varmoja tyytyväisyydestäsi, että myönnämme Optima PD:lle Opti+ Ostoturvan. Mikäli et ole tyytyväinen näkemiseesi uusilla silmälaseillasi yhden kuukauden käytön jälkeen, vaihdamme linssisi veloituksetta uusiin vastaaviin linsseihin.

Reilu peli eikö totta? Tule Opti+ optikollesi kuulemaan lisää!