OptiDrive

OptiDrive – autoiluun ja ulkoiluun

Optidrive on paras ratkaisu aikuisnäköiselle autoilijalle. Niissä on optimoitu kaukonäköalue ja riittävä lähinäkö. Ne toimivat loistavasti myös kaikessa liikunnassa ja ulkoilussa esim. golfissa ja  purjehduksessa.

OptiDrivet suojaavat häikäisyltä, vahingolliselta siniseltä valolta ja tietysti 100 %:sti UV-säteilyltä. OptiDrivet valmistetaan yksilöllisesti tarpeesi mukaan. Kiinteä, autoiluun sopiva linssisävy on hyvä lähtökohta. Väreinä ruskea, harmaa ja vihreä toimivat useimmissa olosuhteissa.

Kiinteän sävyn vaihtoehtona voimme valmistaa OptiDrive-lasisi myös tummuvasta Transitions-materiaalista. Uuden sukupolven materiaalit tummuvat ja vaalenevat aikaisempaa nopeammin ja ominaisuus kestää linssissä pitkään.

Polarisoivat linssit tuovat turvallisuutta poistamalla häikäisyn, kun tie kiiltää veden, jään tai lumen vuoksi. Polarisoivat OptiDrivet toimivat erinomaisesti myös purjehduksessa! Pyöräiletkö? Turvallinen ajaminen ansaitsee asialliset ajolasit.

Ja sokerina pohjalla – todelliset huippulasit saat, kun valitset vaihtoehdon, joka valmistetaan DriveWear-materiaalista. Linssit tummuvat ja ovat myös lisäksi polarisoivat. Linssin väri muuttuu valaistusolosuhteiden mukaan. Vaaleimmillaan sävy on korkeakontrastinen kelta-vihreä ja muuttuu autossa tuulilasin läpi tulevan valon vaikutuksesta kuparin ruskeaksi ja muuttuu ulkona punaruskeaksi ja jopa 90%:n tummuuteen.

OptiDrivet saa tarpeen vaatiessa myös yksitehoina ja kaksitehoina!

Tule käymään tai sovi aika Opti+ optikollesi OptiDrive-sovitukseen ja näöntutkimukseen, uutta näkökokemusta varten.

P.S.
OptiDrive, paremman näkökokemuksen rattiin, ruoriin ja draiverille saat alkaen 299 € sis. kehykset ja linssit