Linssien puhdistus- ja huoltosetit

Silmälasitkin tarvitsevat huoltoa!

OPTII+ optikkojen myymät silmälasilinssit ovat korkeatasoisia tuotteita, mutta suojaavista pinnoitteistaan huolimatta, nekään eivät toki ole tuhoutumattomia.  Siksi arkiseen linssien puhdistamiseen kannattaa kiinnittää huomiota ja hankkia erityisesti silmälasien puhdistukseen tarkoitetut aineet ja puhdistusliinat.

Voit hankkia tarvikkeet ja aineet joko erikseen tai kätevänä pakettina!

Kätevässä matkapussukassa kulkeva silmälasien PUHDISTUSSETTIMME sisältää pullon OPTI+ Lens Clean -suihketta, joka puhdistaa linssit hellävaraisesti pinnoitteita turmelematta. Pakettiin kuuluu myös paketti esikostutettuja Prosben liinoja, jotka sopivat silmälaslinssien puhdistuksen lisäksi suojalasien- ja maskien, kameroiden linssien sekä näyttöjen puhdistukseen ja huurteenestoon.
Prosben sopii myös heijastuksenestopinnoitetuille linsseille ja jättää linssin pinnalle 24 tunniksi antiseptisen huurteen muodostumista ehkäisevän anti-fog suojan. Erityisen kätevää kun säät viilenevät!

Puhdistussetin mukaan sujahtaa vielä pullo BioDrop MD® Sprayta, joka  on maailman ensimmäinen tyrniöljyn ainutlaatuisia kosteuttavia ominaisuuksia hyödyntävä silmäsuihke.
Tyrniöljy sisältää silmän terveydelle tärkeitä Omega-rasvahappoja, E-vitamiinia ja antioksidantteja.
BioDrop MD® Spray suihkautetaan ulkoisesti suljetuille silmäluomille, sitä on kätevä käyttää myös ulkoillessa, jos käsien pesumahdollisuutta ei ole. Levitessään silmiä ympäröivälle iholle suihke kosteuttaa ja pehmentää myös kuivaa silmänympärysihoa. BioDroppia voit käyttää myös piilolinssien kanssa.

Silmälasien HOITOSETTI sisältää myös pullon BioDrop MD® Sprayta, pullon OPTI+ Lens Clean puhdistusainetta ja lisäksi hellävaraisen mikrokuituliinan linssien oikeaoppiseen puhdistamiseen. Matkapussukkaan mahtuu myös kätevä ruuvimeisseli kehyksen saranaruuvien kiristämistä varten. Ruuvimeisselin saat kulkemaan myös avaimenperänä, jolloin se on aina käsillä kun pikkuruuvit kaipaavat kiristystä.

Molempien tarvikepakettien ovh on vain 25 €