ROVANIEMI, Ounas Optiikka

Progolf-linssit

Ounas-Optiikan omat sivut löydät täältä

Ounas-Optiikka on yksityinen, ketjuista riippumaton, rovaniemeläinen perheyritys

Ajanvaraus optikolle ja silmälääkäriin puh. 040 745 0216 

Olemme toimineet samalla liikepaikalla Rovakatu 24:ssa jo  vuodesta 2004 lappilaisten parhaaksi.

Silmälasilinssit tilaamme pääosin Piiloset:lta, ainoalta suomalaiselta toimittajalta joka hioo linssit kotimaassa. Valikoimassa on useita erinlaisia moniteholinssityyppejä sekä kaksi- ja yksiteholinssejä. Yleensä linssit pinnoitetaan kovapinnoitteella, jotta ne kestäisivät paremmin kulutusta. Usein linssit käsitellään myös heijastamattomiksi, jolloin niiden valonläpäisy on suurempi ja näin saavutetaan parempi näöntarkkuus. Auringossa tummuvat fototrooppiset linssit voivat olla myös erinomainen vaihtoehto herkästi häikästyville.

Myös erilaisiille harrastuksille löytyy sopiva linssipari. Tämän kesän kuumin uutuus on haitallisen sinisen valon pysäyttävät, BlueStop materiaalista valmistetut ProGolf-linssit aikuisgolfarin tarpeisiin.

Kehysvalikoimamme on kattava ja muodikas. Merkeistä mainittakoon esim. Police, Ray Ban, Dolce & Gabbana, Diesel, Killer Loop, Miu Miu, Lacoste ja Arnette.

Pääasiallinen piilolasitoimittajamme on CibaVision, mutta tilaamme tuotteita tarvittaessa myös muilta maahantuojilta, jotta löydettäisiin mahdollisimman hyvin asiakkaalle sopiva vaihtoehto.

Meillä on kattava aurinkolasimallisto, myös lapsille on useita mukavia vaihtoehtoja. Luonnollisesti asiakas saa halutessaan aurinkolasit myös omilla vahvuuksilla.

Liikkeemme omistavat Arja ja Risto Salmi, joista jälkimmäinen toimii yläkerran tiloissa silmälääkärinä ja on tavattavissa lähes päivittäin.  Alakerran kehysesittelyistä, linssien valinnasta ja lasien mitoituksesta sekä silmänpainemittauksista huolehtii pitkän linjan työntekijämme Virpi Vikajärvi.

Palvelut:
Silmälääkäri Risto Salmi:
Silmälääkärintutkimus
Erikoislääkärin ajokorttitodistus
Luomileikkaukset ja muu pienkirurgia
Taittovirheen määritys
Silmänpaineen mittaus
Silmän pohjien tutkimus & terveydentilan määritys
Kyynelnesteen mittaukset
Silmälasireseptit

Optikko:
Näöntarkastukset
Piilolasisovitukset
Ajokorttitodistukset ja paineenmittaukset

Ounas Optiikka
Rovakatu 24, 96200 Rovaniemi

Aukioloajat
Ma-Pe 10 – 17
ounas-optiikka@co.inet.fi

Puh. 016 364 400

LUE LISÄÄ KOTISIVUILTAMME