Kerava, Optikko Lintukorpi

Progolf-linssit

Optikko Lintukorven omat sivut löydät täältä

Ajanvaraus optikolle ja silmälääkäriin (09) 294 6113

Optikko Lintukorpi on jo vuodesta 1988 Keravalla toiminut yksityinen perheyritys. Vankka ammattitaito, joustava yksilöllinen palvelu sekä laadukkaat tuotteet ovat olleet edellytyksenä pitkäaikaiselle yritystoiminnalle.

Meiltä saat sekä optikko- että silmälääkäripalvelut. Silmälasien reunahionnat teemme omassa työpajassa ja pystymme näin ollen panostamaan lyhyisiin toimitusaikoihin. 25 vuoden kokemuksella tarjoamme myös monipuolista silmälasien korjauspalvelua. Saman katon alta löytyy apu työnäkemisen ongelmiin sekä piilolinssien käyttäjille toimivat ratkaisut.

Panostamme yksilölliseen, laadukkaaseen ,jatkuvasti uusiutuvaan kehysmallistoon. Yksityisenä yrityksenä voimme toteuttaa asiakkaan toiveita ja näin ollen löytää hänen persoonaansa ja linssiratkaisuunsa sopivat kehysvaihtoehdot. Apuna silmälasikehysten valinnassa on ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi Visioffice-kuvauslaite, jonka avulla tehdään myös yksilöllisten moniteholinssien mitoitukset. Työ ja harrastukset vaativat usein erityisiä linssiratkaisuja. Muun muassa motoristit, ampujat, sähkömiehet ja migreeniherkät henkilöt saavat avun näköongelmiinsa. Pystymme siis tarjoamaan asiakkaillemme alan viimeisimmät uutuudet alati kehittyvässä linssitarjonnassa.

Meille on helppo tulla. Vain kivenheitto rautatieasemalta ja muutama askel ydinkeskustasta. Ei pitkiä jonotusaikoja ja tarvittaessa palvelua saa myös ruotsin ja englannin kielellä. Apunasi ammattitaidolla optikot Jukka Hietanen ja Sari Kaseva sekä silmälääkäri Aino Jaakkola. Tervetuloa palveltavaksi!

Yhteystiedot

Paasikivenkatu 13, 04200 Kerava
Puhelin: 09 294 6113
Fax 09 294 8813
kerava.optikko-lintukorpi@optiplusoptikko.fi

Avoinna

Avoinna ma-to 10-18 ja pe 10-17

Karttalinkki