HELSINKI, Malmin Optiikka

Progolf-linssit

Malmin Optiikan omat kotisivut löydät täältä

Ajanvaraus optikolle (09) 345 1265 ja silmälääkäriin (09) 345 1727

Malmin Optiikka on luotettava yksityinen, ketjuista riippumaton optikkoliike. Vuodesta 1982 toimineena reilun palvelun silmälasiliikkeenä, noudatamme tinkimätöntä linjaa tuotteidemme laadussa, asiakkaidemme palvelussa ja toimintamme nopeudessa. Hintamme ja toimitusaikamme ovat erittäin kilpailukykyisiä, koska käytössämme on alan viimeisin tekniikka aina näöntarkastuksesta silmälasien valmistamiseen saakka. Liikkeemme sijaitsee Malmin aseman kohdalla, Kauppakeskus Malmin Novan katutasossa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Silmälasivalikoimamme on meille hyvin tärkeä asia. Meillä on upea ja yksilöllinen valikoima kehyksiä, koska valitsemme itse jokaisen hyllyymme tulevan mallin, emmekä toimi suurten ketjujen tapaan, valmistoimitusten pohjalta. Kuten varmasti tiedät, kehyksissä ja linsseissä on eroja – hinta- ja laatuhaitari on leveä. Me Malmin Optiikassa olemme perehtyneet vaihtoehtoihin ja hakeneet esiin erihintaisten ja erilaatuisten parhaat, joista sinun on helppo valita.

Meille on tärkeää, että henkilökuntamme koostuu yksinomaan optometristeista / optikoista, jolloin palvelumme käy joustavasti. Etusi tästä on, että sinua palvelee sama henkilö aina näöntarkastuksesta kehys- ja linssivalintaan saakka. Jokaisella optikoistamme on myös viranomaisten myöntämä laillistus suorittaa piilolasisovituksia. Kaikki optikkomme suorittavat myös haastavia työ- ja näyttöpäätelasimäärityksiä.

Olet aina tervetullut asioimaan kanssamme, kaipaatpa sitten sangan taivutusta, ruuvin kiristystä tai uutta väriä ja ilmettä kasvoillesi. Näöntarkastukseen voit tulla optikollemme ilman ajanvaraustakin mutta varaamalla ajan numerosta (09) 345 1265 vältät tarpeettoman jonottamisen.

Tervetuloa hyvän palvelun Opti+liikkeeseen!

Yhteystiedot

Kauppakeskus Malmin Nova
Malminkaari 15
00700 Helsinki

info@malminoptiikka.fi

Puhelin (09) 345 1265

Ole hyvä, tarkista aukioloaikamme sivultamme www.malminoptiikka.fi
Olemme palveluksessasi:

Optometristit / Optikot

Bettina Bergström
Miika Kytilä (yrittäjä)
Anneli Salo
Saara Humalajärvi
Josefina Lukkarila

 Tiloissamme toimivat myös:

Silmätautien erikoislääkärit

Mikko Saari
Antti Valtasaari

Karttalinkki