Paljonko silmälasit maksavat?

Yksitehoiset kauko- tai lähilasit ovat edullisimmillaan alle 100 € kehyksineen, rajattomat monitehot kehyksineen alle 220 €. Linssien ominaisuuksia lisättäessä myös tuotteen kokonaishinta tietysti kasvaa. Tarkan arvion itselleen parhaiten sopivista laseista saa käymällä näöntarkastuksessamme.

Miten voitte toimittaa silmälasit niin nopeasti?

Korkealuokkaisten linssien toimittajat ovat nykyisin hyvinkin nopeita. Meidän liikkeessämme linssien asennus kehyksiin tehdään itse täällä Kuopiossa, joten asiakkaidemme silmälasit eivät seiso kaukomaiden jonoissa.

Voiko silmälasien käyttäminen auttaa päänsärkyyn?

Hyvin usein silmälasien hankkimisen syy on nimenomaan silmä- ja päänsärkyjen vähentäminen.

Onko vaarallista, jos piilolasit unohtuvat yöksi silmiin?

On linssejä, joita voi pitää myös nukkuessa, mutta nukkuminen päiväkäyttöiset piilolinssit silmissä on kiellettyä. Onneksi silmät eivät välttämättä reagoi hallitsemattomasti yhdestä unohduksesta. Silmiin kuivahtaneet linssit poistetaan aamulla erittäin varovasti vasta sitten, kun ne ovat varmasti kostuneet kyynelnesteestä niin, että ovat helposti liikuteltavissa. Tällaisen ”järkytyksen” jälkeen yksi lepopäivä linsseistä on paikallaan.

Voiko piilolaseista saada silmätulehduksen?

Hyvin hoidetut/puhdistetut ja ohjeenmukaisesti käytetyt linssit eivät aiheuta silmätulehduksia.

Pitääkö näöntarkastukseen varata aika?

Näöntarkastukseen varaamme aina 30 minuuttia, joten on asiakkaan oma etu varata aika etukäteen. Toki voi ohikulkiessa kysyä, sattuisiko juuri sillä hetkellä olemaan vapaata aikaa.

Voitteko tehdä uudet linssit vanhoihin kehyksiini?

Kyllä voimme. Toimitusaika on sama, kuin muissakin silmälasitoimituksissa, sillä asiakkaan silmälaseja/kehyksiä ei lähetetä minnekään vaan uudet linssit tilataan liikkeeseemme. Ilmoitamme asiakkaalle heti, kun linssit ovat saapuneet. Silmälasikehyksen voi tuoda linssinvaihdolle, kun itselle parhaiten sopii. Aikaa työhön menee normaalisti alle tunti