Silmälasikehykset

Liikkeemme valikoimissa on toista tuhatta kehystä, joista jokaiselle löytyy varmasti mieleisiä vaihtoehtoja. Mallistomme on monipuolinen, raikas ja uusiutuva – tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että myisimme pelkästään viimeisen muodin mukaisia kehyksiä. Haluamme auttaa asiakkai- tamme löytämään omaan persoonaansa sopivat kehykset, olipa kyseessä sitten muotivillikko tai käytännöllisemmän, pitempiaikaisen tyylin kannattaja. Asiakkaan persoona ja oma maku ovat tärkeimmät kriteerit kehyksiä valitessa! Meille voi halutessaan varata ajan henkilökohtaiseen kehysesittelyyn myymälässämme.

Optikko Kalliolta löytyy myös kattava valikoima titanium-kehyksiä nikkeli- allergikoille.

Optikko Kalliolla on käytössään ammattilaisten suosima mitoitusjärjestelmä visuReal. Huipputarkan mittausjärjestelmän ansiosta nykyaikaiset, täsmällistä mitoitusta vaativat linssit voidaan asentaa kehyksiin ennennäkemättömällä tarkkuudella. Järjestelmään kuuluu visuMovie-videointi ja näppärä valokuvausohjelma kehysvalinnan helpottamiseksi. VisuRealissa on myös linssi-info, jossa on tärkeää tietoa linssivaihtoehtojen paksuudesta, painosta ja soveltuvuudesta asiakkaan valitsemaan kehykseen. Optikko Kallio oli Suomen ensimmäisiä yrityksiä, joissa moderni visuReal-järjestelmä otettiin käyttöön.

 

Linssit

Päätuotteenamme käytämme Hoyan linssejä. Hoya on maailman toiseksi suurin linssi- valmistaja, joka on alansa edelläkävijä sekä laadussa että kestävyydessä. Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta; edullisimmat tarjouspakettimmekin sisältävät Hoyan linssit. Lisätietoa Hoyan linsseistä voi käydä lukemassa yhtiön omilta sivuilta.

Työlasit

Erityistyölaseihin ja työsuojalaseihin eri- koistuneet optikkomme auttavat löytämään oikeat ratkaisut kaikkiin työlasitarpeisiin. Yritykset voivat tilata optikoiltamme myös työpaikka-arvioinnit. Työterveyshuollon kus- tannukset ovat yrityksille osittain kor- vattavia; lisätietoa saa Kelan sivuilta.

Erityistyölasit:

Nykyisin työpäivät täyttyvät yhä enemmän kirjoituspöydän ääressä istumisesta. Moni onkin huomannut, kuinka tärkeää on työtasojen ja istuinten säätäminen, mutta erityistä huolta ja säätöä vaatii myös näkökykymme. Omat yleislasit eivät välttämättä vastaakaan käyttäjän työelämän tarpeisiin, ja tällöin on asianmukaista hankkia käyttöön erityistyölasit. Työnantajien kustantamia erityistyölaseja ovat sekä laajennetut lähilasit että niin sanotut toimistomonitehot, jotka poikkeavat yleismoniteholaseista huomat- tavasti laajempien lukualueidensa osalta.

Työsuojalasit:

Omalla voimakkuudella olevat suojalasit ovat yleensä tarpeen aloilla, joissa roiskeiden tai lentävien partikkeleiden riski on suuri. Hyvä näkökyky ja tehokas silmätapaturmien estäminen parantavat koko yrityksen toimivuutta ja tuotantoa. Työsuojalasit tarvitaan aina, ellei esim. jokaista konetta voida erikseen suojata konekohtaisilla suojaimilla. Työsuojalasit ovat työnantajan kustannettavia.

Piilolasit

Myymme kaikkien valmistajien piilolaseja, myös värillisiä. Suoraan myymälän omista varastoista voi ostaa kertakäyttöisiä Dailies-piilolaseja (miinusvoimakkuuksilla), muut piilolasit tilataan. Tehdastoimituksissa menee normaalisti 1-3 päivää.

Piilolasinesteet ja kostutustipat

Optikkomme ovat valikoineet myytä- väksemme parhaat ja useimmille piilolasi- käyttäjille soveltuvat piilolasinesteet: Optifree Express, AoSept plus ja Solo Care Aqua ovat erinomaisia kuukausilinsseille tarkoitettuja piilolasinesteitä. Kuivista silmistä kärsivät voivat lisäksi ostaa AQuify- ja Optitears- kostutustippoja. Myymme myös Polyrinse- keittosuolaliuosta kätevissä ampulleissa piilolasien (tarvittaessa silmienkin) huuhteluun.

Aurinkolasit

Optikko Kalliolla myytävät aurinkolasit ovat materiaaliltaan ja optiikaltaan silmälasi- laatua. Aurinkolaseja voidaan taivuttaa ja korjata kuten silmälasejakin, ja useimmiten ne voidaan linssittää asiakkaan omille voimakkuuksille.

Ampujanlasit

Optikko Arto Kankkusen erityisosaamiseen kuuluu ampujanlasien määrittäminen niin alan harrastelijoille kuin ammattilaisillekin. Itsekin ampumista harrastavana Arto tietää täsmälleen, mitä toimivien ampujanlasien tekemiseen tarvitaan.

Uimalasit ja sukellusmaskit

Useat uimarit ja sukeltajat käyttävät uimalasien ja sukellusmaskin kanssa mielellään piilolaseja, mutta jos piilolasien käyttäminen tuntuu hankalalta tai on jopa mahdotonta, voidaan asiakkaalle tehdä mittatilauksena sukellusmaski omilla voimakkuuksilla. Tavalliset uimalasit tilataan tehtaalta varastovahvuuksilla (+4.00 – -9.00).

Muut tuotteet

Optikko Kalliolla myydään silmä-, aurinko- ja piilolasien ohessa muitakin alaan liittyviä tuotteita. Lahjakorttien lisäksi suosituimpia ovat olleet ammattikäyttöönkin soveltuvat suurennuslasit ja luupit. Myymälästämme voi hankkia myös suurentavia meikkipeilejä, mikrokuituliinoja (mm. kauniilla taidejäljenöskuvioilla!), puhdistusnesteitä ja huurteenestoaineita silmälasilinsseille.