Kotimaisesta täystyrniöljystä apua kuivasilmäisyyden oireiin

Kategoriat: Silmien terveys.

täystyrniöljysilmät

Ophtamin® Dry Eye on kuivasilmäisyyden oireisiin kehitetty kotimainen täystyrniöljykapseli, joka sisältää sekä tyrnin siemenestä että hedelmälihasta uutettua ainutlaatuista SBA24®- öljyä. Koska siemenen ja hedelmälihan öljyjen rasvahappokoostumukset ovat erilaiset, SBA24-täystyrniöljyssä yhdistyvät kaikki arvokkaat Omega-rasvahapot tasapainoisessa koostumuksessa. Silmän terveydelle tärkeiden Omega-3, -6, -7 ja -9 rasvahappojen lisäksi Ophtamin® Dry Eye sisältää myös E-vitamiinia ja A-vitamiinia betakaroteenista.

Tutkittua apua kuivasilmäisyyteen

Ophtamin® Dry Eye -ravintolisän sisältämällä täystyrniöljyllä tehdyt tutkimukset vahvistavat, että sisäisesti nautittuna täystyrniöljyllä on edullisia vaikutuksia kuivasilmäisyyden oireisiin:

  • Silmien punoitus, kirvely ja polttelun tunne vähenevät
  • Kyynelnesteen osmolaarisuuden nousu on merkittävästi vähäisempää
  • Täystyrniöljyn bioaktiivisilla aineosilla on tulehdusta hillitseviä ominaisuuksia, jotka vaikuttavat positiivisesti kuivasilmäisyyden oireisiin.
  • Suomen silmälääkäriyhdistys ry. toteaa sivuillaan, että tyrniöljykapseleiden syömisestä on tieteellistä näyttöä ja että ne auttavat silmien, limakalvojen ja ihon kuivuuteen.

Ophtamin® Dry Eye sopii kaikille

Ophtamin® Dry Eye -ravintolisää voidaan suositella kaikille, myös lapsille, jotka kärsivät kuivasilmäisyyden oireista. Kapselit ovat 100 %:sti kasviperäisiä eivätkä ne sisällä keinotekoisia väriaineita, sokeria, laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ophtamin® Dry Eye on vaihtoehto kala-allergisille ja vegetaristeille. Ophtamin® Dry Eye -ravintolisää voidaan käyttää yhdessä muiden rasvahappovalmisteiden ja lääkkeiden kanssa. Ravintolisää voi käyttää myös raskauden aikana.

Käyttö

Ophtamin Dry Eye täystyrnioljyAluksi 2 x 2 kapselia vuorokaudessa aterian yhteydessä kuukauden ajan, sitten oireiden mukaan 2 x 1 kapselia.  Mikäli käytetään lisäksi muita vitamiini- tai öljylisiä, annostus on 2 x 1 kapselia vuorokaudessa.

  • TUTKITUSTI ERINOMAINEN PIILOLINSSIEN KÄYTTÄJILLE
  • KAIKKI OMEGAT SEKÄ  E- JA A-VITAMIINI YHDESSÄ KAPSELISSA
  • TÄYSTYRNIÖLJY AUTTAA KUIVASILMÄISYYDEN OIREISIIN