Kesä uusiin kehyksiin!

Onko aika päivittää tyyliä?

Suomalainen ostaa edelleen uudet silmälasit harvoin ja harkiten noin 4-5 vuoden välein. Tuossa ajassa muoti ehtii muuttua, trendit tulevat ja menevät. Suomalainen luottaa omaan makuunsa eikä peesaa julkkiksia tai muotigurujen oikkuja.

Silmälasit ovat hyvin henkilökohtainen asia. Halusimme tai emme, niistä muodostuu vahva osa identiteettiämme. Kannattaa siis käyttää aikaa kasvojen muotoon ja persoonallisuuteen sopivien kehysten hankintaan! Tyylikkäät silmälasit ovat kuin kauneusleikkaus, piste iin päällä merkkinä asenteestasi elämään.

Jatketaanpa pohdintaa. Millaisena koet itsesi? Oletko itsevarma esiintyjä vai sulaudutko massaan? Urheiletko paljon? Olet työsi puolesta usein tien päällä? Elämäntapasi kannattaa huomioida kehysvalinnassa sekä tyylin, että tekniikan suhteen. Esimerkiksi silmälasien aisoissa on merkittäviä teknisiä eroja, jotka vaikuttava käyttömukavuuteen .

Sananen trendeistä. Silmä- ja aurinkolasit ovat muodissa aina. Mitä vaatemuoti edellä, sitä ”assesöörit” perässä. Jos muodissa jyrää 90-luku, on selvää, että sama trendi löytää tiensä kehysten muotoon ja kuosiin. Väitämme, että kun investoit laatukehyksiin, ostoksesi tulevat virtauksien vaihtuessa AINA uudelleen muotiin. Harkitse siis tyylisi päivittämistä aika-ajoin. Jos ole mustien muovikehysten ystävä, kokeile välillä jotain kevyempää. Ehkä kultaiset ja ohuet, pilottimalliset metallikehykset seuraavaksi? Tulet yllättymään postiivisesti ystäviesi wau!-palautteesta!

Kesän trendeistä mainittakoon: 1. Kuosia kuosia kuosia!

Yksiväristen kehysten lisäksi löydät nyt suosikkisi kilpikonnakuosista, marmorikuviosta tai villeistä eläinkuvioista. Kuvassa Kaos-yhdistelmä kilpikonnaa ja marmoria.

2. Kultaa ja pyöreitä muotoja

Metallikehyksien värinä kulta on nyt suosiossa. Pyöreät muodot kuten kuvan Boomerang-kehyksissä ovat in.

3. Monikulmaiset kehykset

Rohkeiden kokeilijoiden seuraava aluevaltaus ovat kuusi-kahdeksankulmaiset kehykset. Kuvassa Traction Productionsin muotoja pyöreänä Panto-kehyksenä ja kuusikulmaisena metallikehyksenä.

Opti+ optikot tekevät itsenäisesti kaikki hankintapäätöksensä. Tämä koskee myös kehysmallistoja. Kun etsit yksilöllisiä, laadukkaita ja tyylikkäitä silmälaseja, tule Opti+optikolle!