Kehysmuodin jättiläisiä

Kategoriat: Aurinkolasit, Kehykset ja Muoti.

GUESS eyewear henkii amerikkalaista unelmaa

Vuonna 1981 Marciano-veljesten perustama GUESS on noussut nuoren, seksikkään ja seikkailunhaluisen elämäntavan ikoniksi.

GUESS on innoittaunut ihmisiä unelmoimaan kansainvälisten huippumallien tähdittämillä mainoskampanjoillaan, joissa ovat esiintyneet mm. Claudia Schiffer, Carre Otis, Eva Herzigova, Anna Nicole Smith, Laetitia Casta, Carla Bruni, and Naomi Campbell.

Italian maaseudulta maailman valloitukseen – DIESEL

Italialainen DIESEL –merkki on tunnettu ennakkoluulottomasta suunnittelustaan.
”Me emme ole pörssiyhtiö eikä meidän tarvitse mielistellä osakkeenomistajia. Voimme tehdä yrityksestä itsemme ja asiakkaidemme näköisen”, DIESELin omistaja Renzo Rosso sanoo.
Vuonna 1991 Diesel lanseerasi ensimmäisen For successful living -mainoskampanjan, josta alkoi yrityksen kansainvälistyminen. Diesel-henki on intohimoa, yksilöllisyyttä ja itsensä ilmaisua, joka silmälasikehyksissä ilmenee graafisissa yksityiskohdissa ja loppuun hiotussa laadussa jossa on ekologinen twisti.

GANT on merkki huolitellusta, mutta rennosta tyylistä

GANTin synnystä 1949 alkaen merkki on kiinnittänyt huomiota jatkuvaan yksityiskohtien ja laadun kehittämiseen.
Tänään GANT on globaali brandi, joka tarjoaa täydellisen valikoiman vaatteita ja asusteita miehille, naisille ja lapsille. Lisäksi GANT tyyli yhdistää rannekelloja, kenkiä, hajuvesiä ja tietysti – tyylikkäitä silmä- ja aurinkolaseja.

Kansainvälistä kimallusta arkeen


Tsekkiläisen Daniel Swarovskin perustama tehdas vuodelta 1895 elää nyt kukoistuskauttaan, kun suuret, tunnetut muotitalot ovat löytäneet Swarovskin laatukristallit. Swarovskin kimallusta löytyy nykyään koruissa, vaatteissa, kengissä, laukuissa ja luonnollisesti myös silmä- ja aurinkolaseissa.
Swarovski -aurinkolasit kattavat laajan kirjon City Chic – malleista kuumiin katseen kääntäjiin. Silmälasikehyksissä on ihanaa glamouria ja modernia naisellisuutta moneen makuun.

Swarovski-maailman löydät osoitteesta
www.swarovskigroup.com