Kansainvälisesti palkittua ranskalaista kehysmuotoilua

Kategoriat: Aurinkolasit, Kehykset ja Muoti.

 

Morel Lunettes on ranskalainen kehysvalmistaja jo neljännessä sukupolvessa. Yksityisessä omistuksessa oleva Morel antaa suunnittelijoilleen vapaat kädet ja tämä on tuonut yhtiölle lukuisia suunnittelupalkintoja. Silmo d’Or 2008 ja 2009, RED DOT AWARD ja IF DESIGN AWARD 2017. Morelin prototyyppipajan työntekijä Valérie Prillard palkittiin 2015 ensimmäisenä naisena Ranskan parhaaksi työntekijäksi silmälasiteollisuuden kategoriassa.

NOMAD – väsymätön vaeltaja löytää trendit

Maailmanmatkaaja kutsuu sinut mukaansa. NOMAD – design ottaa rohkeasti vaikutteita kulttuurien ja trendipaikkojen muodoista, väreistä ja tekstuureista. Jaipur, Dublin, Chamonix, Brooklyn… Lopputulos on rohkea ja näyttävä. Lähde NOMAD’in matkaan maailman ympäri!

Koali on naisen valinta

Koali on kukka, joka esiintyy Tyynen Valtameren trooppisilla saarilla. Ranskalaisen Morel Lunettes nimesi kin naisille tarkoitetun mallistonsa feminiinisyyttä symboloivan kukan mukaan. Koali on 138-vuoden käsityöperinteellä viimeistelty, värikäs ja hienostunut kokoelma silmä- ja aurinkolaseja tämän päivän naiselliselle naisille.

Lightec, kun haluat, että kehykset ovat illuusio

Esteettisyys, mukavuus, tekniset innovaatiot – siinä Lightec -kehysten DNA. Lightec kehysten aisat ovat exklusiivisen joustavat ja kiinnitys on toteutettu nerokkaasti ilman ruuveja. Lightec – trendikästä design teknologiaa miehille ja naisille.

Ylpeästi Skandinaavinen

ÖGA – kehysmallisto saa inspiraationsa Skadinaavisesta muotokielestä ja funktionaalisuudesta. Jokainen yksityiskohta on loppuun asti harkittu. ÖGA-kehykset ja niiden muotokieli on voittanut kaksi merkittävää muotoilupalkintoa: IF DESIGN AWARD’in ja RED DOT AWARD ’in. Koe laadun kosketus, valitse ÖGA-kehykset.