Kaksinkertainen suoja  vahingolliselle siniselle valolle alentaa riskiä useille silmäsairauksille

Kun yhdistät BlueStop linssit silmien Opthamin- ravintolisään, varmistat silmiesi ulkoisen- ja sisäisen suojan korkeaenergiselle  sini-violettisäteilylle!

Silmän tarkan näkemisen alue on nimeltään makula. Makulassa olevien näkösolujen pinnalla on ohut soluja suojaava pigmenttikerros, jonka ohentuessa riski  sini-violetin säteilyn näkökykyä heikentävään silmänpohja rappeumaan ja harmaakaihiin kasvaa. Makulan pigmenttikerros toimii näköreseptorien ”aurinkolaseina” suojaten niitä haitalliselta siniseltä valolta.

makulan pigmenttikerros

Nauttimalla monipuolisen ruokavalion lisäksi Piiloset Ophtamin-ravintolisää voit varmistaa, että antioksidanttien suositeltava vuorokausisaanti täyttyy ja silmänpohjaasi suojaava pigmenttikerros voi hyvin.

Ophtamin saattaa lisätä makulaa suojaavan pigmentaation tiheyttä jopa 60 %:a jo puolen vuoden käytön jälkeen.

Toinen AMD-riskiä lisäävä tekijä on sini-violetti 380 – 430 nm:n säteily. Valitsemalla silmälaseihisi BlueStop linssit, saat suojan korkeaenergistä säteilyä vastaan, joka on täydellinen 405 nm:iin asti, jolloin haitallisin säteily ei pääse vahingoittamaan silmää lainkaan.

Varmista silmiesi BlueStop-suoja, kokeile Ophtamin-kapseleita 6 kk ajan ja vähennät merkittävästi riskiäsi silmänpohjan rappeumaan.

BlueStop-linssi on yksilöllisesti valmistettu lääkinnällinen tuote, joka sopii kaikille ja mikä parasta, saat sen samaan hintaan kuin tavalliset 1.6 -linssit. BluStopit saa niin yksi kuin monitehoina, itsestään tummuvina ja jopa ilman vahvuuksia, jos haluat vain ottaa hyödyn linssin silmiä suojaavasta ominaisuudesta.