Hyvien, kotimaisten silmälasien salaisuus

Kategoriat: Kehykset, Linssit ja Optikko.

Kotimainen optikkoliike

OPTI+ Optikkoliikkeet ovat yksityisiä ja paikallisten yrittäjien omistamia. Kyse on siis aidosti kotimaisten optikkoliikkeiden ketjusta, jotka tekevät yhteistyötä tieto-taidon jakamisen, yhteisen markkinoinnin ja tavaranhankinnan muodossa.

OPTI+ optikot palvelevat kaikki omalla, persoonallisella tyylillään, jopa usean sukupolven ammattitaidolla. Liikkeiden miljöö on omistajansa näköinen, vaihdellen kodinomaisesta tilasta pelkistetyn skandinaaviseen sisustukseen. Sinua palvelee usein yrityksen omistaja henkilökohtaisesti.

Suosi suomalaista

Suurin yhdistävä tekijä OPTI+ liikkeiden välillä on KOTIMAISUUS. Yritystoiminnan työllistävä vaikutus ja verohyöty jäävät Suomeen. Kotimaisuuden suuresta asteesta tuottamissamme palveluissa ja myymissämme tuotteissa kertoo AVAINLIPPU. Päivittäinen tehtävämme on periaatteessa yksinkertainen: myydä asiakkaallemme hänen tarpeeseensa parhaat mahdolliset silmälasit. Näöntarkastuksen tietoihin perustuen suosittelemme asiakkaalle vaihtoehtoja kehyksen, linssin ja linssin lisäominaisuuksista koostuvasta esteettisestä ja teknisestä kokonaisuudesta.

Silmälasilinsseissä voimme tarjota runsaasti kotimaisia vaihtoehtoja yksi- ja monitehoratkaisuihin. Omat OPTI+ linssimme ovat suomalaista osaamista parhaimmillaan.

Vain hyviä silmälaseja

Hyvien silmälasien salaisuus piilee kokonaisuuden hallinnassa. Ihmissilmän optisten tarpeiden syvällinen ymmärtäminen yhdistettynä kasvon muotoihin sopivien kehysten valintaan. Mukaan hieman psykologista silmää asiakkaan tarpeiden tulkitsemiseen. Kyky joustaa taloudellisten haasteiden edessä – OPTI+ optikolta saat jopa 6 kk korotonta maksuaikaa silmälaseillesi. Päälle vielä tyytyväisyystakuu.

Vinkkejä kesää varten

Nyt kun kesän alennusmylläkät ovat taas alkamassa, haluaisimme antaa sinulle muutaman vinkin hyvien silmälasien hankintaan. Varaa valintaan hieman enemmän aikaa, jotta voit keskustella OPTI+ optikkosi kanssa kehysvalinnan lisäksi myös linssiasioista. Kiinnitä kehyksissä ulkomuodon lisäksi huomiota myös istuvuuteen sekä saranoiden ja nenätyynyjen kestävyyteen. Varmista optikoltasi, että linsseissä on myös puhtaana pysymistä edistävä ja naarmuuntumista estävä pinnoite. Jos tarvitset lisäominaisuuksia, kuten linssien tummumista tai migreeniväriä, nekin onnistuvat OPTI+ optikolla.

Hyvät silmälasit tulevat OPTI+ optikolta.