Hyvästi huurteiset silmälasit!

Kotimaiset Opti+ optikot ovat aina olleet eturintamassa suomalaisen Piilosetin innovaatioiden käyttöönotossa. Nyt uutuutena tarjoamme kaikkiin Piilosetin linssityyppeihin OLO® Huurtumattomat -pinnoitteen. Helppokäyttöinen, pysyvästi linssissä oleva pinnoite rikkoo vesimolekyylit linssin pinnalle, jolloin näkyvää höyrystymistä ei pääse muodostumaan, vaan linssien läpi näkee kirkkaasti haastavissakin olosuhteissa.

OLO® Huurtumattomat sopivat töihin ja tilanteisiin joissa käytetään maskia, urheiluun, ulkoiluun, eräilyyn ja tehtäviin, joissa liikutaan eri lämpöisten tilojen välillä.


Huurtumattoman pinnan toimintaa tehostetaan linssien mukana tulevalla aktivointiliinalla, jonka jälkeen linssin nanopinnoite on vettähylkivä ja hajottaa vesimolekyylit läpinäkyväksi kalvoksi.

Nyt voit nauttia entistäkin enemmän golfnäkemisen erikoislinssistämme ProGolfista -ei enää huurtuvia laseja pelin aikana sääolosuhteista riippumatta!

Myös arjesta tulee mukavampaa! Kun astut viileästä ulkoilmasta kaupan lämpimään näet kaiken kirkkaasti jopa maskin kanssa!

Ei enää huurtuvia silmälaseja, ei huurtuvia aurinkolaseja eikä huurtuvia työlaseja!