Hesassa, Malmilla, saa näön kerralla kuntoon

Kategoriat: Aurinkolasit, Kehykset, Linssit, Muoti, Optikko, Piilolinssit, Silmälääkäri, Silmien terveys ja Työnäkö.

Malmi-myymälä2

Helsingissä,  Malmilla, sijaitsee jo vuonna 1982 toimintansa aloittanut aito, hyvän palvelun optikkoliike, Malmin Optiikka.
Liike toimii Kauppakeskus Malmin Novan katutasossa.  Malmin Optiikassa ammattilaiset pitävät huolta asiakkaistaan Wanhan Kunnon Pitkän Kaavan mukaan.

Kauppakeskus Malmin Novaan on helppo tulla

Linja-autot pysähtyvät kulman taakse, juna-asema on kivenheiton päässä ja oman auton voit pysäköidä veloituksetta suoraan liikkeen eteen.

Malmin Optiikassa sinua palvelevat kokeneet ammattilaiset: yrittäjä-optikko Miika Kytilä sekä optikot Anneli, Bettina, Mikko, Päivi ja Saara (äitiysvapaalla).
Miellyttävää ja sujuvaa palvelusta tekee se, että koko henkilökunta on erikoiskoulutettuja optikoita. ”Meillä toimii siis ”yhden luukun systeemi”,  koska  sama henkilö voi palvella asiakasta aina näöntutkimuksesta kehysvalinnan kautta valmiiden lasien luovutukseen”, kertoo Miika.

Takaisin piilolasien käyttäjäksi ?

Erikoiskoulutetut piilolasioptikkomme tekevät pitkäaikaisella kokemuksella myös piilolasisovituksia. Optikkomme löytävät tuoteviidakosta juuri sinun silmillesi parhaiten sopivat piilolinssit ja opastavat sinut hyvän piilolasikäytön saloihin.

Todelliseksi menestykseksi ovat osoittautuneet  erittäin hyvin hengittävät, kertakäyttöiset monitehopiilolinssit. ”Niiden ansiosta moni nuoruusiässä piilarikäytön lopettanut on voinut aloittaa piilolasien käytön uudelleen”, kertoo Miika. ”Tule rohkeasti kokeilemaan uuden teknologian tarjoamia monitehopiilolinssejä! Näet niillä mukavasti sekä kauas että lähelle, ne eivät kuivu eivätkä kaiherra silmissä ja niillä urheiluharrasteet ja muut menot saavat aivan uutta sykettä”, Miika jatkaa.

Linssimittaus

Tavallista monipuolisemmat palvelut

Yksityisenä suomalaisena optikkoliikkeenä Malmin Optiikka voi tarjota monipuolisemmat palvelut kuin valtaketjujen myymälät. Silmälääkärin vastaanotto toimii kahtena päivänä viikossa. Optikon näöntutkimukseen pääset lähes aina heti samana päivänä.
Meiltä löydät laadukkaiden silmälasien, aurinkolasien ja piilolinssien lisäksi myös ammattitaitoiset korjaamopalvelut, joita ei helposti pääkaupunkiseudulla löydä. Varaosia on moneen lähtöön. Poikki menneet tai muuten vahingoittuneet sangat korjaamme Malmilla jopa odottaessa. ”Huollamme ja korjaamme kaikenmerkkiset sangat”, Bettina vinkkaa. ”Useat optikot aina Espoota ja Vantaata myöten ohjaavat rikkinäisten sankojen kanssa heille tulleet asiakkaat suoraan meille Malmille. On mukava huomata, että kollegoidenkin keskuudessa on sana kiirinyt, että meillä homma toimii ja asiakas saa avun heti”, Bettina iloitsee.
Silmälasikorjaamon lisäksi liikkeessämme on myös oma linssihiomo. Tällä takaamme asiakkaillemme markkina-alueemme nopeimmat toimitusajat. Varastolinsseillä silmälasit teemme valmiiksi jopa saman päivän aikana!

Linssin decentrointi ja Visiooffice mitoitus

Asiantunteva ja aidosti palveleva henkilökunta

Sekä yksilölliset laatutuotteet ja aina oikea hinta, siinä resepti, jolla Malmin Optiikka on vakiinnuttanut paikkansa Helsingin optikkoliikkeiden joukossa. Vuosien varrella hyvä sana on kulkenut ystävien kesken ja asiakaskuntamme on laajentunut reippaasti myös pitkälle Malmin talousalueen ulkopuolelle. ”Asiakkaidemme suositukset ystävilleen ovat paras kiitos hyvin tehdystä työstä”, iloitsee Miika.
Ketjuliikkeistä poiketen varmistumme myymiemme tuotteiden laadusta ja yksilöllisyydestä niin, että valitsemme joka ikisen meille myyntiin tulevan kehysmallin itse. Linsseinä käytämme maailmankuuluja Varilux –tuotteita. Niiden lisäksi voimme nyt tarjota asiakkaillemme myös kotimaisia Piiloset -linssejä.
Käytössämme on alan viimeisintä tekniikkaa, mm. Visioffice –tarkkuusmitoituslaitteisto, jolla asiakkaalle voidaan mitoittaa markkinoiden kaikkein yksilöllisimmätkin moniteholinssit. Näitä laitteita on vain murto-osassa Suomen optikkoliikkeistä

Yhteystietomme

Malmin Optiikka Oy
Malminkaari 15 (Malmin Nova, katutaso)
00700 Helsinki
malmin.optiikka@kolumbus.fi
www.malminoptiikka.fi
Puh. (09) 345 1265
Avoinna ark 9-18 la 9-14
(kesällä lauantait suljettu