BioDrop tyrniöljysuihke on apu talven kuivattamille silmille

Kategoriat: Optikko ja Silmien terveys.

 

Kuivasilmäisyyskausi on parhaimmillaan – tai pahimmillaan. Samaan aikaan kun ilmankosteus ulkona laskee Saharan tasolle, sisäilma pysyy kuivana koneellisen ilmastoinnin tiloissa. Erityisesti näyttöpäätetyössä kyynelnestettä silmän pinnalle levittävä räpyttely vähentyy ja työpäivän jälkeen silmiä voi väsyttää ja kirvellä.

Hiihtolomatkin lähestyvät ja pahin piikki herkille silmille on lentokoneen rutikuiva ilma. Helpotusta arjen ja lomamatkan silmien kuivuuteen antaa alkoholiton ja lisäaineeton BioDrop MD® Spray.

BioDrop MD® Spray on maailman ensimmäinen silmäsuihke, jossa hyödynnetään tyrniöljyn ainutlaatuisia kosteuttavia ominaisuuksia

Tyrniöljy sisältää silmän terveydelle tärkeitä Omega-rasvahappoja, E-vitamiinia ja antioksidantteja. Tyrniöljyllä on kuivasilmäisyyden oireita lievittäviä vaikutuksia, minkä lisäksi se kosteuttaa ihoa ja limakalvoja. Suihke sisältää myös luonnollista hyaluronaania, joka kostuttaa ja voitelee silmää sitomalla itseensä vettä ja edesauttamalla sen pysymistä silmän pinnalla.

BioDrop MD® Spraytä suihkautetaan suljetuille silmäluomille. Pieni määrä suihketta levittyy silmän pinnalle ja vahvistaa kyynelkalvon lipidikerrosta, jolloin kyynelnesteen liiallinen haihtuminen estyy ja kuivasilmäisyyden oireet vähenevät. Suihketta leviää samalla kosteuttamaan myös silmää ympäröivää ihoa, joka on kliinisissä kokeissa koettu yllättävän miellyttäväksi. Erityisen kätevää on, että suihketta voi käyttää myös meikin ja piilolinssien käytön aikana. Suihke annostelumuotona sopii erinomaisesti myös heille, joille perinteisten kostutustippojen laitto on hankalaa.

Uniikin annostelijan ansiosta BioDrop MD® Spray säilyy steriilinä koko käyttöajan ilman säilöntäaineita. Se ei myöskään sisällä alkoholia eikä eläinperäisiä aineita. BioDrop MD® Spray on kliinisesti tutkittu lääkinnällinen tuote, joka sopii kaikille.

LUE LISÄÄ KUIVASILMÄISYYDESTÄ