BioDrop lievittää kuivasilmäisyyden ikäviä oireita

Kategoriat: Optikko ja Piilolinssit.


BioDrop MD on on CE-merkitty lääkinnällinen tuote

Hyaluronihappo kostuttaa luonnollisesti

BioDropin vaikuttava aine on hyaluronihappo, jota esiintyy esimerkiksi silmän lasiaisessa ja kehon nivelissä. Viskoelastisen ominaisuutensa ansiosta silmän kyynelnestettä muistuttava hyaluronihappo pysyy silmän pinnalla myös silmän liikkuessa. Hyaluronihappo parantaa kyynelnesteen vedensidontakykyä ja pysyvyyttä ja pitää siksi silmän pinnan miellyttävän tuntuisena. Lisäksi sen kostuttavat ja suojaavat ominaisuudet vähentävät silmän ärtyneisyyttä, kuivuutta ja kirvelyä.
BioDropin hyaluronihappo ei sisällä eläinperäisiä aineosia eikä sitä ole testattu eläimillä.

Kätevä uudelleen suljettava ampulli sekä pitkäkestoinen 10 ml BioDrop MD -pullo

Piiloset BioDrop on saatavilla uudelleen suljettavissa 0,5 ml ampulleissa sekä 10 ml tippapullossa. Toisin kuin tippapulloissa yleensä, , BioDrop ei sisällä säilöntäaineita, joten se sopii myös herkkäsilmäisille. BioDrop MD on on CE-merkitty lääkinnällinen tuote. Piiloset BioDrop

Säilöntäaineeton, riittoisa ja edullinen

Tippoja voi käyttää 2-3 kertaa päivässä, tarpeen mukaan tai vaikka jatkuvasti. Yksi ampulli riittää koko päiväksi, sillä saat siitä jopa 14 tippaa. Voit turvallisin mielin hyödyntää ampullin koko sisällön 12 tunnin kuluessa avaamisesta.

Nauti enemmän piilolinsseistäsi

Piilolinssien käyttömukavuuden lisäämiseksi suosittelemme kuivasilmäisyydestä kärsiville piilolinssien käyttäjille uutta kostuttavaa Piiloset BioTwin hoitonestettä sekä tarvittaessa lisäksi silmien kostuttamista BioDrop silmätipoilla.

Voit käyttää tippoja ennen piilolinssien silmiin laittamista sekä tarpeen mukaan linssien käytön aikanakin. Näin voit nauttia piilolinssien käytöstä pidempään.