Asiakaslähtöistä ja iloista palvelua Pohjois-Karjalasta

Kategoriat: Linssit, Muoti, Optikko ja Piilolinssit.

”Miten mie voin olla avuksi?”…

Päivikki Miten mie voin olla avuksi

Kuvassa: Päivikki kehyksiä sovittamassa

..lennähtää ilmoille, kun asiakas astuu sisään Opti+ Optikko Joensuun myymälään. Liike sijaitsee aivan Joensuun ydinkeskustassa kauppakeskus IsoMyyssä. Henkilökuntamme ja liikkeemme ovat saaneet tunnustusta asiantuntevasta ja yksilöllisestä palvelusta sekä asiakkailta, että Opti+ -ketjulta.

Meidät valittiin vuoden Opti+ -liikkeeksi vuonna 2011. Hyvä palvelu, nopea toimitus ja laadukkaat kotimaiset tuotteet ovat liikkeemme valtteja. Meillä on laaja ja tyytyväinen kanta-asiakaskunta. Saimmekin vuonna 2014 todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat -sertifikaatin.

yritysvalio OPTI+optikko Joensuu

Asiantunteva henkilökuntamme kouluttautuu jatkuvasti, jotta voimme tarjota parasta ja ajankohtaisinta tietämystä niin näöntutkimus-, silmälasi- kuin piilolinssiasioissa.
Autamme sinua mielellämme löytämään kasvoillesi juuri sopivat silmälasikehykset laajasta valikoimastamme. Yksityisenä liikkeenä meillä on mahdollisuus valita itse kehysmallistomme vastaamaan juuri sinun toiveitasi ja tarpeitasi. Meiltä löydät kotimaista suunnittelua olevat RistoMatti Ratia- ja Lumoa -kehykset, sekä maailman kuuluja merkkejä.

Joensuun OPTi+ optikko Virpi ja Maestro Risto

 Virpi tapasi itse maestron, Ristomatti Ratian OPTI+, kehysmalliston julkaisutilaisuudessa

Pohjois-karjalaiset luottavat kotimaiseen työhön ja Opti+ Optikkoon!

Joensuun OPTi+ optikko liikekuva