Arja voitti yksilölliset VARIO-monitehosilmälasit

Kategoriat: Linssit ja Muoti.

Arja_1 Arja2

OPTI+ optikon Vario-kilpailun voittaja löytyi Nurmijärveltä.

Kehysvalinta ja näöntarkastus tehtiin huolella ja ammattitaidolla Optikko Lintukorvella Keravalla. Optikko Jukka Hietanen ajanmukaisti Arja Huotarin linssivoimakkuudet käydyn haastattelun perusteella. Arja pääsi itse vaikuttamaan Vario-moniteholinssiensä toimivuuteen omien käyttötarpeidensa mukaan. Arja tekee työkseen tarkkuutta vaativaa lähityötä hammaskuvauslaitteiden tuotannossa. Hän arvostaa myös hyvää kaukonäkemistä, koska liikkuu autolla työmatkansa.

Näöntarkastuksen ja haastattelun perusteella Jukka tilasi Arjalle Variot 30/40/30 asetuksilla (voimakkuusalueiden painotus prosentteina järjestyksessä kaukonäkö – välinäkö – lähinäkö) .

Uudet silmälasit luovutettiin Arjalle 20.2. ”En ole aikoihin nähnyt näin hyvin” hän totesi ja vaikutti erittäin tyytyväiseltä uusiin laseihinsa ja näkemisen laatuun. Myös 25-vuotta Keravalla asiakkaita palvellut OPTI+ Optikko Lintukorpi sai Arjalta kiitosta. Etenkin näöntarkastus, johon käytettiin runsaasti aikaa, antoi Arjan mielestä tunteen, että hänen näkemiseensä paneuduttiin huolella.

Lafont Irma
Kehykseksi Arja valitsi ranskalaisen Lafont’in. Naisellinen malli on nimeltään Irma, jossa yhdistyvät kissamainen muotoilu ja herkulliset värit. Kehysten sisäpuolta koristaa kaunis kukkakuviointi.