Älykello pääsee moottoripyörän kyytiin

Kategoriat: Harrastukset, Linssit ja Optikko.

Bluestop linssikisan voittaja

Palkinnon Suville luovutti Ogelin Optiikan optikko Miika Kytilä

Kesällä pidetyn BlueStop-linssikisailuun osallistujien kesken arvottiin voittajan puhelimeen sopiva älykello

Arpa suosi helsinkiläistä Suvi Vikholmia ja hän sai puhelimensa kaveriksi  Android yhteensopivan Sony 3 SWR50:en

Suvi kävi noutamassa palkintonsa Ogelin Optiikasta pe 21.8.

Viimeisin näöntarkastus oli sen verran tuore ja kaikki silmälasiasiat kunnossa, että hänen ei tarvinnut tällä kertaa jäädä samalla reissulla näöntarkastukseen.

Hän oli voitostaan todella mielissään – on osallistunut aikaisemminkin Opti+:n kilpailuihin, mutta ilman tulosta. Tällä kertaa sitten natsasi!

Suvi oli jo todellinen konkari silmälasien käyttäjänä. Ensimmäiset lasinsa oli saanut n. 10-vuotiaana. Tähän päivään mennessä on kertynyt miinuksia jo lähemmäs kympin verran. Nyt oli käytössä reilun vuoden ikäiset, ”ensimmäiset ikänäköä korjaavat monitehot”. Arki ja työt sujuvat mukavasti silmälaseilla. Piilolaseja Suvi käyttää mieluiten harrasteissa, erityisesti moottoripyöräilyssä! Pyörän päällä tuleekin istuttua varmasti keskivertoista perus-Penaa enemmän – tänä kesänä oli ajanut miehensä kanssa Euroopan-turneella yli 5000 km!!

Miika suosittelikin ulkoilmassa viihtyvälle Suville seuraaviksi linsseiksi siniseltä valolta suojaavia BlueStop linssejä. Ne ovat paras tapa ehkäistä silmänpohjan altistumista auringon korkeaenergiselle, matalataajuiselle säteilylle.