Ajankohtaista nyt! Näkömukavuus ja kehyshygienia.

Kategoriat: Kehykset, Linssit ja Silmien terveys.

Hankala huurtuminen

Korona-ajan maskin käyttö on tuonut mukanaan ikävän riesan silmälasien käyttäjille, linssien huurtumisen. Huurtumisesta taas aiheutuu helposti kehysten koskettelua, kun yritetään löytää silmälaseille parempi asento. Näin kehyksiin saattaa päätyä käsien kautta epäpuhtauksia ja ”pöpöjä”.

Tilannetta voidaan auttaa monin tavoin. Huurtumista voit estää erityisillä, silmälasilinsseille tarkoitetuilla huurteenestoaineilla, esim. Zero Fog.

Kehyshygienia ja linssien puhdistus

Kehyshygienian hoitamiseen ja linssien puhdistamiseen löytyy kertakäyttöisiä, desinfioivalla ominaisuudella valmistettuja kehysliinoja.  Optiplusoptikkojen myymässä Prosben-liinassa on myös huurtumista estävä vaikutus. Prosbenilla puhdistat kätevästi myös kännykän ja muiden mobiililaitteiden näytöt.

Muita linssien puhdistukseen sopivia apuvälineitä löytyy matkallakin mukana kulkevasta silmälasien huoltopussukastamme. Kotimainen linssien puhdistusaine, puhdistuliina ja kehysruuvien kiristykseen sopiva miniruuvimeisseli samassa pakkauksessa.

Talven tullen piilolaseilla on hyvät puolensa, ne eivät huurru pakkasessakaan ja nykyaikaiset piilolasit voi pitää silmissä koko valveillaoloajan.  Käsihygienian tulee luonnollisesti olla moitteetonta ja tähänkin Opti+optikoilta löytyy mainio tuote, kotimainen Piiloset Foam Wash –saippua.  Foam Washilla peset myös linssit ja kehykset hellävaraisesti kirkkaiksi.