Aito helsinkiläinen lähioptikko Ogelin Optiikka

Kategoriat: Kehykset, Linssit, Optikko, Silmälääkäri, Silmien terveys ja Työnäkö.

Ogelin Optiikka

Ogelin Optiikka sijaitsee Liikekeskus Ogelissa

Oulunkylä on viihtyisä,  kyläyhteisömäinen kaupunginosa Helsingin Pohjoisosissa

Alueella on paljon pitkäikäisiä asukkaita sekä jo useamman polven Oulunkyläläisiä perheitä. Oulunkylän luontaisessa keskustassa on piskuinen, vuonna 1987 avattu Ogelin Liikekeskus. Sinne lähipalveluita arvostavat ”kyläläiset” ehtivät useamman vuoden ajan toivoa silmälasiliikettä suuren ketjun suljettua toimipisteensä.  Nyt liikekeskuksessa jo kymmenen vuotta toiminut yksityinen Ogelin Optiikka on lunastanut toiveet ja tarjoaa kaikki näkemiseen liittyvät palvelut lähiön asukkaille.

Henkilökohtaista palvelua

Ogelin Liikekeskus sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Kuljetpa junalla, bussilla tai omalla autolla, pääset joka välineellä lähes ovelle asti.
Ogelin Optiikassa sinua palvelevat kokeneet alansa ammattilaiset, Päivi ja Ulla. Yhteensä optisen alan vuosia heillä on kasassa jo useampi kymmen. Sujuvaa ja miellyttävää palvelusta tekee se, että molemmat  naiset ovat erikoiskoulutettuja optikoita. ”Näin sama henkilö voi palvella koko asiointikaaren ajan näöntutkimuksesta kehysvalinnan kautta valmiiden lasien luovutukseen”, kertoo Ulla.

Piilolaseilla näet lähelle ja kauas

Päivi ja Ulla tekevät molemmat pitkäaikaisella kokemuksella myös piilolasisovituksia. Piilolasivalikoimamme käsittää kaikki vaihtoehdot, kertakäyttöisistä yön yli pidettäviin jatku-vakäyttöisiin linsseihin sekä yksitehoista monitehoihin. Todelliseksi menestykseksi osoittautuivat pari vuotta sitten markkinoille tulleet hengittävät kertakäyttöiset monitehopiilolinssit. ”Niiden ansiosta moni jo nuoruusiän piilarikäytön lopet-tamaan joutunut on voinut aloittaa piilolasien käytön vuosien tauon jälkeen uudelleen”, iloitsee Ulla. Useimmat liikuntaharrasteet sujuvat mukavammin piilolaseilla. Sen lisäksi piristävää vaihtelua voi olla lähteä vaikkapa teatteriin tai illastamaan ilman silmälaseja. ”Tule meille rohkeasti kokeilemaan, sillä monitehopiilolaseilla nautit näyttämön tapahtumista ja näet ruo-kalistat ja kännykän näytön helposti ilman rillejä”, Päivi vinkkaa.

Kovajuotoksen tekoa rikkoontuneeseen sankaan

Kovajuotoksen tekoa 

Silmälääkärin palveluista kehysten korjaamiseen

Alueemme useimmista muista toimijoista poiketen Ogelin Optiikka on täyden palvelun optikkoliike. Kattavien optikkopalveluidemme lisäksi saat meiltä myös silmälääkäreiden palvelut.
Myös käsityökulttuuri on arvossaan. Palveluihimme kuuluvat mm. monipuoliset silmälasien korjauspalvelut sekä silmälasihiomo, jolla takaamme markkina-alueemme nopeimmat toimitusajat.
”Joitain asioita kiireinenkin ihminen voi olla valmis muutaman päivän odottamaan, mutta jos ainoat silmälasit menevät rikki, on apua saatava nopeasti. Poikki menneet sangat korjaamme  hopeajuotoksella kuntoon vaikka odottaessa”, vakuuttaa Päivi. ”Uudet lasitkin saat meiltä jopa parissa päivässä”, komppaa Ulla.

Ogelin Optiikan kehysvalikoimaa

Kehysvalikoimassa löytyy jokaiselle jotakin

Hyvä kello kauas kuuluu

Asiantunteva ja aidosti palveleva henkilökunta, yksilölliset laatutuotteet ja oikea hinta on resepti, jolla Ogelin Optiikka on vakiinnuttanut paikkansa Helsingin optikkoliikkeiden joukossa. Vuosien varrella hyvä sana on kulkenut ystävien kesken ja asiakaskuntamme on laajentunut Oulunkylästä sen lähialueille, Käpylään ja Koskelaan, Pakilaan ja Paloheinään. ”Se on paras kiitos hyvin tehdystä työstä, että asiakkaamme ovat suositelleet meitä ystävilleen”, iloitsee Päivi. Ketjuliikkeistä poiketen valitsemme itse joka ikisen meille myyntiin tulevan kehysmallin. Näin varmistamme myymiemme tuotteiden laadun ja yksilöllisyyden. Linsseinä käytämme maailmankuuluja Varilux -tuotteita. ”Niiden lisäksi voimme nyt tarjota myös kotimaisia Piiloset -linssejä”, lisää Ulla.
Käytössämme on alan viimeisintä tekniikkaa, mm. Visioffice –tarkkuusmitoituslaitteisto, jolla markkinoiden kaikkein yksilöllisimmätkin moniteholinssit voidaan asiakkaalle mitoittaa. Näitä laitteita on vain murto-osassa Suomen optikkoliikkeistä.

Päivi Ulla ja Visioffice –tarkkuusmitoituslaitteisto

Monipuoliset  ammattilaiset Päivi ja Ulla sekä Visioffice-tarkkuusmitoituslaitteisto

Työssä näkemisen vaatimuksiin vastataan

Ogelin Optiikka on myös työnäkemisen asiantuntija. Teemme yrityksille monipuolisesti näköergonomiaan perustuvia, työnantajan kustantamia erityistyölaseja esim. näyttöpäätetyöntekijöille. Referenssinä toimii Helsingin kaupunki, jolle Ogelin Optiikka on yksi neljästä virallisesta työlasitoimittajasta. Lisääntyvä tietokoneiden, tablettien ja kännyköiden käyttö vapaa-ajalla lisää myös ”siviilipäätelasien” kysyntää. ”Teemme lähinäkemistä helpottavia ja silmän näkökuormitusta vähentäviä tietokonelaseja myös kotikäyttöön”, kertoo Päivi.

Toivotamme nykyiset ja uudet asiakkaamme tervetulleiksi Helsingin Oulunkylään. Tule niin tutustumme sinuun ja silmiisi! Tervetuloa!

Ogelin Optiikka, Liikekeskus Ogeli
Kylänvanhimmantie 29, 00640 Helsinki
info@ogelinoptiikka.fi
www.ogelinoptiikka.fi
Puh. 09 875 1868
Avoinna ark 10-18 la 9-14
(kesällä lauantait suljettu)