Äidin ja tyttären hurmaava muodonmuutos Turun Optiikassa

Kategoriat: Muoti, Optikko ja Silmälääkäri.

Opti+optikko Turun Optiikan näköhemmottelupäivä aloitettiin Parturi-kampaamo Artesta. Uuden ilmeen lisäksi Tuija ja Sofie näkivät päivän jälkeen asiat sananmukaisesti uusin silmin

Kauneutta ja terveyttä hiuksille

Arten perustaja Sari Elo on alusta asti halunnut tarjota kampaamonsa asiakkaille enemmän kuin tyylikkäät hiukset. ”Kaikki, mitä laitetaan suoraan hiuspohjaan, imeytyy verenkiertoon ja sitä kautta maksaan.  Siksi Artessa tehdään aina kaikki voitava, ei pelkästään hiusten hyvinvoinnin, vaan myös hiuspohjan parhaaksi” Elo summaa.

Tuija Laakso nautti suuresti Arten kampaajan otteesta omaan tyylimuutokseensa. Tuijalle laitettiin hiusten vaaleiden raitojen päälle pastellista sävyä, joka toi ihanasti väriä myös kasvoille. Kampaus viimeisteltiin isolla laineella, joka korostivat tyylikkäästi hiuksien sävytystä.

Tuijan tyttärelle, Sofie Laaksolle, tehtiin hiuksiin hellävarainen värin purkaus lähemmäksi omaa väriä, jota korostettiin kupariin latvat kevyesti raidoittaen.

Meikillä korostettiin omia sävyjä

Äidin ja tyttären yhteisen kaunistautumishetken täydensi meikkaus. Tuijan silmien sinisyyttä korostettiin roosaan taittavalla luomivärillä. Huuliin valittiin viileä fuksia, joka taittui hienosti hiuksien uuteen sävyyn. Sofien meikin sävyt peilasivat hän luonnollisia sävyjään, joita hieman korostamalla kasvoille saatiin lisää valoa ja hehkua.

Ihana valinnan vaikeus

Artesta kaksi upeaa naista suuntasivat turkulaisten omaan näkökeskukseen, Turun Optiikkaan. ”Ensivaikutelma oli jännittävä”, Tuija mainitsee ja jatkaa: ”esittelyssä oli toinen toistaan kauniimpia kehyksiä, ihan tuli valinnan vaikeus”, Tuija huokaisee.

Näköterveyden asiantuntija

Ennen muodikkaisiin  kehyksiin tutustumista Tuija ja Sofie kävivät silmätautien erikoislääkäri Mikko Leinosen perusteellisessa tutkimuksessa. Tuijan kotimaisiin Piiloset-monitehoihin Mikko varmisti parhaan mahdollisen näönkorjauksen huomioiden niin autolla ajamiseen tarvittavan kaukonäön kuin ”shoppailunäön” . ”Ihana kun voi mennä kauppaan eikä tarvitse enää kurkkia hintalappuja läheltä”, Tuija naurahtaa.

Sofien Piiloset-lisseissä huomioitiin näöntarkkuuden lisäksi mm.linssien heijastamattomuus ja BlueStop-materiaali, joka suojaa Sofien silmät haitalliselta siniseltä valolta ja 100% UV-säteilyltä.

Kehykset muodin maailmasta

Linssivalintojen jälkeen oli aika käydä ”karkkihyllylle” – silmälasien kehyksiä valitsemaan!

Kehysasiantuntija Jaana Peltosen ja optikko Päivi Hannulan avustamina Tuija ja Sofien löysivät kuin löysivätkin kehysten maahantuojan, Marcolinin, runsaudenpaljoudesta suosikinsa. Tuijan valinta oli kissamaisen keveät GUESS-kehykset, Sofia mielistyi Swarovskin eleganttiin tyyliin.

Äiti ja tytär olivat muuttumisleikkipäivän antiin erittäin tyytyväisiä. ”Niin hieno, hauska ja jännittävä tämä päivä on ollut. Aivan ihanaa olla tyttären kanssa yhdessä näissä merkeissä!”, Tuija tiivistää päivän tunnelmia.

Meikit ja kampaukset: parturi-kampaamo Arte
www. artefashion.fi

Kehykset: GUESS ja Swarovski by Marcolin
www.marcolin.com

Linssit: Piiloset
www.piiloset.fi

Kuvat: Ida Härmä
www.rawsoulphotography.com